Ukusni, lagani iii sočni!
Danas smo za tebe složili veganske muffine od borovnice bez glutena!
Recept koji možeš pripremiti za doručak, ručak ili desert.
Ako nisi ljubitelj borovnica, ne brini! Možeš koristiti maline, jagode ili bilo koje drugo voće.
Recept by: Gašper kuha!
Priprema
- 1Pomiješaj mljevene sjemenke lana i vodu u maloj posudi.
- 2Pusti da odstoji oko 10 minuta.
- 3Zagrij pećnicu na 175°C, a pleh za muffine obloži papirom za pečenje.
- 4Dodaj banane u veliku zdjelu i zgnječi ih.
- 5Dodaj mljevene sjemenke lana i vodu, javorov sirup, sojin napitak, prah vanilije i prašak za pecivo. Dobro promiješaj.
- 6Zatim dodaj bademovo brašno i bezglutensko zobeno brašno te promiješaj.
- 7Na kraju dodaj svježe borovnice i lagano promiješaj.
- 8Smjesu stavi u kalup za muffine i stavi peći oko 30-40 minuta.
- 9Pečene muffine malo ohladi i posluži.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili