I mac and cheese može biti zdrav!
Pripremili smo ti ovu jesensku verziju tvog najdražeg jela, a dodali smo i buću kako bi bilo još savršenije.
Probaj ovaj mac and cheese na veganski način, sigurni smo da će se naći na tvom stalnom meniju!
Priprema
- 1Priprema pirea od bundeve: Oguli bundevu i nareži na kockice. U posudu dodaj malo vode (1-2 cm) i zakuhaj. Bundevu stavi na paru i pokrij poklopcem. Bundevu kuhaj na pari oko 20 minuta. Kuhanu bundevu malo ohladi, stavi u multipraktik i dobro promiješaj. Trebaš dobiti kremasti, srednje gust pire.
- 2U blender dodaj indijske oraščiće, pire od bundeve, kvasac u pahuljicama, mljevenu papriku i vodu.
- 3Sve zajedno dobro izmiješaj.
- 4Tjesteninu skuhaj prema uputama na pakiranju.
- 5Pomiješaj umak i kuhanu tjesteninu.
- 6Jelo po ukusu začini sa soli i paprom.
- 7Po želji u jelo dodaj veganski parmezan i peršin.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili