Veganski mac and cheese s bundevom

I mac and cheese može biti zdrav!

Pripremili smo ti ovu jesensku verziju tvog najdražeg jela, a dodali smo i buću kako bi bilo još savršenije.

Probaj ovaj mac and cheese na veganski način, sigurni smo da će se naći na tvom stalnom meniju!

Priprema
  • 1Priprema pirea od bundeve: Oguli bundevu i nareži na kockice. U posudu dodaj malo vode (1-2 cm) i zakuhaj. Bundevu stavi na paru i pokrij poklopcem. Bundevu kuhaj na pari oko 20 minuta. Kuhanu bundevu malo ohladi, stavi u multipraktik i dobro promiješaj. Trebaš dobiti kremasti, srednje gust pire.
  • 2U blender dodaj indijske oraščiće, pire od bundeve, kvasac u pahuljicama, mljevenu papriku i vodu.
  • 3Sve zajedno dobro izmiješaj.
  • 4Tjesteninu skuhaj prema uputama na pakiranju.
  • 5Pomiješaj umak i kuhanu tjesteninu.
  • 6Jelo po ukusu začini sa soli i paprom.
  • 7Po želji u jelo dodaj veganski parmezan i peršin.
0Komentara
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj recept :)
Email adresa neće biti objavljena
Proizvodi koje smo koristili
samo osobno preuzimanje
Bundeva hokkaido BIO Ecor kg
5,18
500g
1kg
2kg
5kg
10,60
3,26
3,32
4,34
samo osobno preuzimanje
Peršin svježi BIO 50g
2,51
samo osobno preuzimanje
Sir vege naribani BIO Veggi Filata 200g
(3)

Veganski mac and cheese s bundevom

Broj ljudi
Trajanje
30 - 60 min
Složenost
Jednostavno jelo
Veganski mac and cheese s bundevom
Sastojci
  • 200g tjestenine (pužići)
  • 200g pirea od buče
  • 50g indijskih oraščića
  • 2 žlice suhog kvasca u pahuljicama
  • 1/4 žličice mljevene paprike
  • 125 ml vode
  • sol, papar, peršin, veganski parmezan
Proizvodi koje smo koristili
samo osobno preuzimanje
Bundeva hokkaido BIO Ecor kg
5,18
500g
1kg
2kg
5kg
10,60
3,26
3,32
4,34
samo osobno preuzimanje
Peršin svježi BIO 50g
2,51
samo osobno preuzimanje
Sir vege naribani BIO Veggi Filata 200g

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvarujete trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽITE SE KLUBU