Ovog Uskrsa naš zeko donio nam je na stol BIO mrkvicu i pretvorio ju u preeeukusnu torticu!
Svim našim Gardenovcima želimo fiiiinu klopicu i sretan Uskrs ispunjen radošću, srećom i mirom!
Priprema
- 1Zagrij pećnicu na 180°C, a kalup za torte (20 cm) obloži papirom za pečenje.
- 2U tavu dodaj šećer i maslac. Sve dobro izmiješaj ručnim mikserom.
- 3Zatim dodaj javorov sirup, sol, vaniliju i dva lanena jaja. Promiješaj.
- 4Dodaj mrkvu i promiješaj.
- 5Dodaj brašno, prašak za pecivo, bademovo brašno i sodu bikarbonu kroz cjedilo.
- 6Dodaj ocat i dobro promiješaj, lagano.
- 7Prebaci smjesu u kalup za torte i stavi u pećnicu oko 30-40 minuta.
- 8Pečeni kolač od mrkve potpuno ohladi.
- 9Umuti kokosovo vrhnje ručnim mikserom.
- 10U tortu dodaj šlag i dobro ga rasporedi po cijeloj površini.
- 11Ukrasi tortu po želji. Mi smo koristili šećernu mrkvu i narezane orahe.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili
Organsko
Bez mliječnih proizvoda
Bez jaja
Bez glutena
8,90 kn
Organsko
Bez mliječnih proizvoda
Bez jaja
35,90 kn