U suradnji sa Zdrave navike smo napravili tortu za kojom slinimo čak i sada dok pišemo o njoj!
S obzirom da smo si ovo ljeto obećali da pećnicu nećemo ni spomenuti (a kamoli upaliti), odlučili smo se potruditi i napraviti recept za tortu bez pečenja koja je uz to i 100% vegan friendly.
Zdrava i osvježavajuća, ova (skoro) potpuno raw torta se sastoji samo od sirovih sastojaka, osim indijskih oraščića koji u pakiranju već dolaze blago pečeni.
Priprema
Torta od jagoda - bez pečenja!
- 1Ubacite bademe, kakao i goji bobice prah u multipraktik, usitnite do brašna pa dodajte datulje i povežite.
- 2Smjesu utisnite u kalup.
- 3U blender dodajte jagode, indijske oraščiće, agavin sirup, limun, kokosovo ulje i dobro izblendajte.
- 4Prebacite u kalup, poravnajte smjesu i stavite u zamrzivač preko noći ili barem 4 sata.
- 5Ukrasite tortu jagodama, posipajte kakaom ili goji bobicama u prahu.
- 6TIPS: Prije posluživanja izvadite tortu iz zamrzivača dok se ne odledi do teksture po želji, a možete je i prebaciti u hladnjak!
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili

