Zamisli sunčane dane na talijanskoj obali, gdje mirisi mora i svježih rajčica ispunjavaju zrak. Ova salata kombinira nježno kuhani bakalar, sočne cherry rajčice i kremasti slanutak, stvarajući eksploziju okusa i boja na tanjuru.
Savršena za lagani ručak na terasi ili kao predjelo na večernjoj zabavi, ova talijanska salata ne samo da zadovoljava okusom, već i osvaja svojim izgledom. Pripremi se za kulinarsko putovanje koje će probuditi sva tvoja osjetila i donijeti dašak Italije u kuhinju!
Recept by: Kefirolicious!
Priprema
- 1Operite papriku i rajčicu, narežite ih na manje komade pa stavite u zdjelu.
- 2Slanutak isperite pa dodajte narezanim rajčicama i paprikama.
- 3Luk narežite sitnije komade pa dodajte u zdjelu s povrćem.
- 4Sve zalijte s maslinovim uljem pa dodajte sol i timijan.
- 5Sve dobro izmiješajte, stavite u posudu, poklopite i ostavite u frižider dok se bakalar peče.
- 6Zatim ispecite filete. U tavu dodajte maslinovo ulje i filete bakalara pa ih pecite na srednje jakoj vatri par minuta s obje strane.
- 7Pečene filete poslužite na tanjur i dodajte salatu.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili