Soja umak tamari BIO Yakso 125ml
Tamari je poseban sojin umak koji nastaje fermentacijom soje. Koristi se kao dodatak različitim jelima: juhama, varivima, salatama te kao preljev za žitarice i salate. Okus je nešto jači i oštriji od okusa shoyu umaka.
Sastojci: soja* 39%, voda, morska sol, aspergillus oryzae* (koji*). *iz ekološkog uzgoja. Bez glutena. Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 10000 Zagreb. Zemlja podrijetla: Kina, NL-BIO-01. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na proizvodu.
Hranjiva vrijednost na 100g:
Energija | 70kcal/293kJ |
Masti | 0,1g |
Od kojih zasićene | 0g |
Ugljikohidrati | 7,3g |
Od toga šećeri | 0g |
Vlakna | 0g |
Bjelančevine | 10g |
Soli | 13g |
Jede vam se nešto zdravo, a nemate inspiracije? Imamo za vas najbolje i najsvježije originalne Garden recepte ravno iz pećnice. Otkrijte sjajna jela i nove okuse u kojima možete uživati. Od jednostavnih do kompliciranih, slatkih, slanih, ljutih. Pronađite jela za baš sve prigode! Savjeti naših kuhara pretvorit će vas u vrhunskog chefa zdrave hrane! Oduševite svoje nepce novim i ukusnim receptima. Dobar tek!
Klub vjernih kupaca
Prijavom u klub vjernih kupaca ostvarujete trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!