Soja umak shoyu BIO Yakso 125ml
Shoyu je japanski začin slanog okusa, pripremljen od soje i pšenice. Svakodnevno se koristi u kuhanju za začinjavanje jela. Može se upotrebljavati u pripremanju juha, variva, umaka, salata, pirjanog povrća itd. Upotrebljava se kao zamjena za sol i daje bogatiji okus jelima.
Sastojci: soja* 25%, pšenica* 25%, voda, morska sol, aspergillus oryzae* (koji*). *iz ekološkog uzgoja. Stavlja na tržište RH: Garden d.o.o., Krajiška 30, 10000 Zagreb. Zemlja podrijetla: Kina, NL-BIO-01. Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Najbolje upotrijebiti do datuma otisnutog na proizvodu.
Hranjiva vrijednost na 100g:
Energija | 54kcal/226kJ |
Masti | 0,1g |
Od kojih zasićene | 0g |
Ugljikohidrati | 5,8g |
Od toga šećeri | 1,5g |
Vlakna | 0g |
Bjelančevine | 7,5g |
Soli | 14g |
Jede vam se nešto zdravo, a nemate inspiracije? Imamo za vas najbolje i najsvježije originalne Garden recepte ravno iz pećnice. Otkrijte sjajna jela i nove okuse u kojima možete uživati. Od jednostavnih do kompliciranih, slatkih, slanih, ljutih. Pronađite jela za baš sve prigode! Savjeti naših kuhara pretvorit će vas u vrhunskog chefa zdrave hrane! Oduševite svoje nepce novim i ukusnim receptima. Dobar tek!
Klub vjernih kupaca
Prijavom u klub vjernih kupaca ostvarujete trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!