Što se dogodi kada se spoje talijanska i azijska kuhinja?
Nastane najbolje jelo na svijetu!
Upravo za koje ti danas donosimo recept.
Spaghetti alla Puttanesca je najpoznatije napuljsko jelo od tjestenine, ali umjesto špageta koristili smo Shirataki rezance koji imaju jaaaako malo kalorija i nama su za prste polizati.
Sve sastojke možeš spremiti u košaricu samo jednim klikom!
Recept by: Kefirolicious!
Priprema
- 1Tunu ocijedi od vode i usitni vilicom. Inćune nareži na manje komade te zadrži ulje iz staklenke. Masline nareži na kolutiće, a pelate na manje komade. Češnjak nareži na sitno. Rezance isperi u hladnoj vodi.
- 2Zagrij dublju tavu pa dodaj ulje iz staklenke s inćunima, zatim dodaj češnjak, tunu i inćune. Sve dobro promiješaj i peci uz miješanje par minuta.
- 3Dodaj pelate, rajčicu s povrćem i temeljac, sve promiješaj i pusti da prokuha, zatim dodaj rezance i kuhaj još par minuta.
- 4Zatim dodaj kapare i masline, sve promiješaj i kuhaj dvije minute.
- 5Posluži toplo i uživaj u okusima!
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili