Dostupan
Proizvođač: AyuGarden
(0)

Shilajit premium BIO Ayugarden 200kapsula

350,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan
Besplatna dostava iznad 299kn Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Besplatna dostava iznad 299kn Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Opis proizvoda
Shilajit ili Mumyo zvan i "izvor mladosti", smeđe-crna je planinska smola oštrog mirisa, koja se tradicionalno i u ayurvedi koristi već više od 3000 godina. Nekada je smatrana dragocjenom sirovinom, skupljom od zlata, koju su mogli konzumirati samo carevi. Tisućljećima je nastajala u pećinama i pukotinama stijena na nadmorskoj visini do 3500 m, zbog čega su je također nazvali "planinske suze" ili "čudo Azije". Njezin nastanak i dobivanje i dalje su obavijeni velom tajne, jer lokalni sakupljači mumia te informacije skrivaju, no istodobno ih i prenose s koljena na koljeno. Mumio je dugo vremena bila i ruska strateška sirovina koja se je koristila samo za potrebe vojske i sportaša, a posljednjih se godina njezina upotreba proširila i po cijeloj Europi. 
"Samo priroda može stvoriti nešto tako kompleksno i učinkovito."

Način primjene: Popiti 1-2 kapsule dnevno. Kapsule su 100% biljnog podrijetla. 
Sastojci: Shilajit (lat. Asphaltum, Sanskrit: Sila-jit). Svaka kapsula sadrži 375 mg ekstrakta Shilajita (u omjeru 10:1 ekvivalent dozi od 3750 mg Shilajita) te 3.75 mg Fulvinske kiseline. Kapsule su 100% biljnog podrijetla.
Kontraindikacije: Ne koristiti kod povišene kiseline u urinu i kod hipoglikemije. Nisu zabilježene kontraindikacije s ljekovima.
Napomena: Prilikom konzumacije Shilajita ne preporučuje se konzumirati tešku i ljutu hranu.
Napomene: Preporučena dnevna doza je 2 kapsule, preporučena dnevna doza ne smije se prekoračiti. Dnevna doza sadrži 750 mg ekstrakta Shilajita (u omjeru 10:1 ekvivalent dozi od 7.5 g Shilajita) te 7.5 mg Fulvinske kiseline. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Za individualan način primjene konzultirati ayurvedskog terapeuta. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Čuvati od dohvata male djece. 
Komentara 0
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj proizvod :)
Email adresa neće biti objavljena
Shilajit premium BIO Ayugarden 200kapsula
Proizvođač: AyuGarden
(0)
Shilajit premium BIO Ayugarden 200kapsula
350,00 kn
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 11% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU