Za sve naše pasta lovers!
Zaboravi na sve što si znao/la o tradicionalnoj pasti i upoznaj Bezglutenske špagete alla Puttanesca 2.0!
Okus? Eksplozija! Vibra? Nezaustavljiva! Ako još nisi probao/la ovu verziju, propuštaš pravi pasta party na tanjuru!
Natoči si čašu vina i uživaj!
Recept by: Kefirolicious!
Priprema
- 1U dublji lonac dodaj vodu i sol. Kada voda zavrije dodaj špagete.
- 2Dok se špageti kuhaju sitno nareži ili protisni češnjak, nareži masline na kolutiće i pelate na manje komade.
- 3U dublju i zagrijanu tavu dodaj ulje iz staklenke s inćunima pa zatim inćune. Kada se inćuni počnu „topiti“, dodaj pelate i preostali sok od rajčice iz konzerve. Sve promiješaj pa dodaj masline, kapare i češnjak.
- 4Sve promiješaj, dodaj vodu, opet promiješaj pa dodaj listove bosiljka.
- 5Špageti bi trebali biti gotovi pa ih procijedi i dodaj u tavu s ostalim sastojcima.
- 6Opet sve promiješaj i kuhaj zajedno oko 1 minutu.
- 7Posluži toplo.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili