Žudiš za nečim laganim, jednostavnim, ali i preeefinim?
U tom slučaju ovo je pravi recept za tebe!
Punjeni zapečeni patlidžani s komadićima povrća....mmmm... nemamo ništa drugo za nadodati osim: POTPUNO SAVRŠENSTVO!
A sve sastojke možeš dodati u košaricu samo jednim klikom.
U slast!
Recept by: Kefirolicious!
Priprema
- 1Zagrij pećnicu na 190°C.
- 2Patlidžane prereži na pola. Nožem ili žlicom izdubi meso patlidžana i napravi male lađice.
- 3U tavi na maslinovom ulju poprži luk i češnjak pa dodaj papriku narezanu na sitne kockice, naribanu mrkvu, meso patlidžana, sol i začine. Sve pirjaj uz miješanje oko 7 minuta.
- 4Zatim dodaj umak od rajčice pa sve opet promiješaj i pirjaj par minuta uz miješanje. Probaj malo pa po potrebi dodaj još soli.
- 5Zatim smjesom puni lađice patlidžana. Peci ih u pećnici 30 minuta.
- 6Posluži toplo uz dodatak parmezana.
- 7Uživaj u okusima
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili