Ako postoji nešto bolje od svježe jabuke onda je to punjena pečena jabuka!
Taj neodoljiv miris zapečene jabuke, cimeta i orašastih plodova odmah nas vraća u djetinjstvo.
Probaj i ovu zdravu verziju bez šećera, a ako želiš i bez glutena, samo zamijeni zobene pahuljice s bezglutenskim, koje također možeš pronaći kod nas.
P.S. Znaš li zašto su naši recepti super i drugačiji od drugih?
Jer baš sve potrebne sastojke možeš pronaći kod nas i samo ih jednim klikom staviti u košaricu.
Priprema
- 1Zagrij pećnicu na 190°C.
- 2U zdjelu dodaj zobene pahuljice, bademovo brašno, nasjeckane orahe, smeđi šećer, cimet, sol i vaniliju. Sve zajedno dobro izmiješaj.
- 3Dodaj (hladno) kokosovo ulje i rukama umiješaj u tijesto.
- 4Jabuke prereži na pola i izdubi.
- 5Stavi ih u posudu za pečenje i premaži ih kokosovim uljem.
- 6Tepsiju prekrij aluminijskom folijom i stavi u pećnicu na 10 minuta.
- 7Zatim otkrij lim za pečenje, dodaj smjesu u jabuke i vrati u pećnicu na 20 minuta.
- 8Pečene jabuke posluži s veganskim šlagom i javorovim sirupom po želji.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili
4,11 €
3,29 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
3,49 €

