Poslovnice

Pronađi nas na raznim lokacijama u Zagrebu i Rijeci. Saznaj sve što te zanima o našim poslovnicama, radno vrijeme, točnu lokaciju, a ostavili smo ti i kontakte da nas možeš nazvati za bilo kakve informacije. Veselimo se tvom dolasku. Prepune police vrhunskih organskih proizvoda čekaju na tebe. Vidimo se!

Garden I

Prilaz Gjure Deželića 87, Zagreb

Garden I

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

Garden u Prilazu Gjure Deželića je naš prvi dućan koji smo otvorili 2008. godine, a ujedno je i najveći! Prostire se na prostranih 120 m2 gdje možeš naći naš najveći asortiman proizvoda od svih dućana. Ispred dućana postoji gradski parkirni prostor, a ako dolaziš s ljubimcem možeš ga sigurno ostaviti u našoj čekaonici za kućne ljubimce ispred trgovine. Dućan ima ulaz za invalide, a ako trebaš asistenciju slobodno kontaktiraj naše prodavačice koje će vam rado pomoći.

Garden I
Garden III

Martićeva 12, Zagreb

Garden III

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

Još jedna od naših trgovina u strogom centru Zagreba: u Martićevoj također možeš pronaći sve naše zdrave proizvode. Kao i u ostalim trgovinama, svježi proizvodi nam stižu svakog utorka i četvrtka pa nas posjeti tijekom tjedna za najveći izbor eko voća i povrća! Svog ljubimca sigurno ostavi u našoj čekaonici za pse, a auto možeš nakratko zaustaviti ispred trgovine.

Garden III