Poslovnice

Pronađi nas na raznim lokacijama u Zagrebu i Rijeci. Saznaj sve što te zanima o našim poslovnicama, radno vrijeme, točnu lokaciju, a ostavili smo ti i kontakte da nas možeš nazvati za bilo kakve informacije. Veselimo se tvom dolasku. Prepune police vrhunskih organskih proizvoda čekaju na tebe. Vidimo se!

Garden I

Prilaz Gjure Deželića 87, Zagreb

Garden I

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

Garden u Prilazu Gjure Deželića je naš prvi dućan koji smo otvorili 2008. godine, a ujedno je i najveći! Prostire se na prostranih 120 m2 gdje možeš naći naš najveći asortiman proizvoda od svih dućana. Ispred dućana postoji gradski parkirni prostor, a ako dolaziš s ljubimcem možeš ga sigurno ostaviti u našoj čekaonici za kućne ljubimce ispred trgovine. Dućan ima ulaz za invalide, a ako trebaš asistenciju slobodno kontaktiraj naše prodavačice koje će vam rado pomoći.

Garden I
Garden III

Martićeva 12, Zagreb

Garden III

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

Još jedna od naših trgovina u strogom centru Zagreba: u Martićevoj također možeš pronaći sve naše zdrave proizvode. Kao i u ostalim trgovinama, svježi proizvodi nam stižu svakog utorka i četvrtka pa nas posjeti tijekom tjedna za najveći izbor eko voća i povrća! Svog ljubimca sigurno ostavi u našoj čekaonici za pse, a auto možeš nakratko zaustaviti ispred trgovine.

Garden III
Garden IV

Maksimirska 114, Zagreb

Garden IV

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

2014. godine otvorili smo četvrto prodajno mjesto u neposrednoj blizini zagrebačkih pluća grada, na adresi Maksimirska 114. Ljubitelji organskih proizvoda ovog dijela grada sada mogu uživati u okusima i mirisima vrhunskih organskih delicija europskih i domaćih proizvođača. Ako po parku šećeš svog ljubimca, sigurno ga možeš ostaviti u našoj čekaonici za pse! Gradska parkirna mjesta se nalaze u blizini trgovine.

Garden IV
Garden V

Užarska 15a, Rijeka

Garden V

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

Naša riječka trgovina se nalazi u samom centru, u Užarskoj 15a. Posjeti nas i napuni svoju košaricu s eko voćem, povrćem, svježim proizvodima ili bezglutenskim kruhom! Kao i u ostalim našim trgovinama, i ovdje možeš pronaći naše vlastite brendove Garden i Superhrana koji nude jednako visoku kvalitetu po 20-30% nižoj cijeni od ostalih brendova. Svog ljubimca sigurno ostavi u našoj čekaonici za pse, a auto možeš parkirati na gradskom parkiralištu u neposrednoj blizini.

Garden V