Jesi spreman/a na pravo kulinarsko putovanje kroz Tajland?
Ova eksplozija okusa donosi kombinaciju svježeg povrća, rižinih rezanaca i bogatog umaka koji mame na svaki zaogaj.
Zarolaj rukave, pripremi svoj wok i zaroni u svijet tajlandske kuhinje s ovim ukusnim i jednostavnim veganskim receptom.
Recept by: Gašper kuha!
Priprema
- 1Dodaj maslac od kikirikija, sojin umak, javorov sirup, đumbir u prahu i vodu u malu posudu. Sve zajedno pomiješaj i ostavi sa strane.
- 2Dodaj malo sezamovog ulja u wok i zagrij ga.
- 3Dodaj tofu i dobro ga poprži. Stavi na stranu.
- 4U istu tavu ponovo dodaj malo sezamovog ulja, zatim dodaj povrće i poprži ga.
- 5Na kraju dodaj prepečeni tofu, rižine rezance, umak od kikirikija i poprži.
- 6Posluži još toplo.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili