Dostupan
Proizvođač: AllergoSan
(0)

Omni biotic metatox AllergoSan 30vrećica x 3g

44,18
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan
Besplatna dostava iznad 53EUR Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Besplatna dostava iznad 53EUR Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Opis proizvoda

Za koga je OMNi-BiOTiC®METAtox prikladan?

Sve više ljudi ima nezdrave životne navike koje na kraju dovode do bolesti: prehrana s previše (skrivenog) šećera, nezdravih masti i umjetnih aditiva, kao i nedostatak tjelovježbe ne samo da dovode do porasta težine, već i narušavaju metabolizam šećera i masti. To se, između ostalog, očituje u stalnom porastu metaboličkih bolesti kao što je dijabetes tipa 2.

Polazna točka ovih metaboličkih poremećaja može se naći u crijevima jer se neadekvatnom prehranom i nedostatkom fizičke aktivnosti uništava vrijedna crijevna flora, i to drastičnim smanjenjem broja i raznolikosti probiotskih bakterija. Posljedica toga može biti propusna crijevna barijera, čiji je zadatak odvojiti sadržaj crijeva od ostatka organizma i apsorbirati isključivo one tvari iz hrane koje su našem tijelu korisne. Ukoliko ta crijevna barijera postane propusna (“leaky gut”) zbog stresa ili neadekvatne prehrane, onda u organizam mogu prodrijeti i one tvari iz crijeva kojima ovdje nije mjesto.

To, između ostalog, uključuje toksične komponente (npr. lipopolisaharidi ili LPS) koje mogu uzrokovati ozbiljnu štetu u ostatku tijela: organizam na to reagira upalom na raznim mjestima, a to također ograničava funkciju onih organa koji su odgovorni za metabolizam masti i šećera. Zbog toga je važno preuzeti kontrolu nad svojim metabolizmom i pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života. Tome možete pridružiti neki od dodataka prehrani kao podršku na Vašem putu.

Nekoliko studija jasno pokazuju da se upotrebom sinbiotika OMNi-BiOTiC® METAtox značajno poboljšavaju različiti parametri metabolizma šećera i masti u odraslih osoba s prekomjernom tjelesnom težinom.

Kako djeluje OMNi-BiOTiC®METAtox?

Nekoliko kliničkih studija jasno pokazuje odnos između crijeva i različitih metaboličkih poremećaja.

OMNi-BiOTiC® METAtox je dodatak prehrani u prahu, koji sadrži mješavinu visokovrijednih crijevnih kultura bakterijskih sojeva ljudskog probavnog sustava sa sposobnošću razmnožavanja.

OMNi-BiOTiC® METAtox sadrži 9 posebno odabranih bakterijskih sojeva koji su prirodno prisutni u našim crijevima, a znanstveno su dokazani kliničkim studijama. Nekoliko takvih studija pokazalo je poveznicu između crijeva i različitih simptoma metaboličkog sindroma.

Kako se uzima OMNi-BiOTiC®METAtox?

1-2 x dnevno 1 vrećicu OMNi BiOTiC METAtox® (3 g) umiješati u 100-200 ml vode, pričekati vrijeme aktivacije 1 minutu, ponovo promiješati i popiti.

Preporučuje se popiti na prazan želudac.

Ako uzimate OMNi BiOTiC METAtox® 2 x dnevno, preporučuje se koristiti ga prije doručka i prije večere.

Sastojci: 

Kukuruzni škrob, maltodekstrin, biljni protein (iz graška), kalijev klorid, bakterijski sojevi*, magnezijev sulfat, enzimi (amilaza), manganov sulfat

*9 ljudskih bakterijskih sojeva s minimalno 7,5 milijardi bakterija u 1 dozi (3 g) i 15 milijardi bakterija u 2 doze (6 g):

Lactobacillus casei W56
Lactobacillus acidophilus W37
Lactobacillus brevis W63
Lactococcus lactis W58
Lactococcus lactis W19
Bifidobacterium lactis W52
Lactobacillus salivarius W24
Bifidobacterium lactis W51
Bifidobacterium bifidum W23

Ne sadrži životinjske bjelančevine, gluten, kvasac ni laktozu.

Komentara 0
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj proizvod :)
Email adresa neće biti objavljena

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU