S naših polica u tvoj dom

S naših polica u tvoj dom

O Tebi i Nama

Jesi li ikada čuo/la za izreku “Ono smo što jedemo”?

Mi jesmo, stoga želimo s Tobom podijeliti naše znanje i trud. Ima nas u skladištu, trgovinama, uredu, vozilima, ukratko trudimo se da Ti dostavimo i prezentiramo najbolje proizvode uz najbolju moguću cijenu. Nekad smo više uspješni, nekad manje, ali se nećemo prestati truditi.

Način na koji se mi hranimo i odnosimo prema prirodi želimo podijeliti s Tobom, jer nam je Tvoje zdravlje i zdravlje planete bitno. Zabrinuti smo poput tebe jer su cijene Bio proizvoda visoke, često se pitamo zar ne bi trebalo biti obrnuto, da konvencionalni proizvodi budu skuplji?!

Mi nismo najjeftiniji, ali zato nastojimo biti najbolji, a naša uporna ekipa se svaki dan trudi da Ti pomogne u odluci da prehranu shvatiš ozbiljno, jako ozbiljno!

Ne radimo kompromise, budi siguran/na da ćeš dobiti samo vrhunsku kvalitetu!

Nismo početnici, znamo o čemu govorimo, znamo što radimo, ali još uvijek učimo skupa s Tobom.

Tvoj Garden

Garden I

Prilaz Gjure Deželića 87, Zagreb

Garden I

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

Garden u Prilazu Gjure Deželića je naš prvi dućan koji smo otvorili 2008. godine, a ujedno je i najveći! Prostire se na prostranih 120 m2 gdje možeš naći naš najveći asortiman proizvoda od svih dućana. Ispred dućana postoji gradski parkirni prostor, a ako dolaziš s ljubimcem možeš ga sigurno ostaviti u našoj čekaonici za kućne ljubimce ispred trgovine. Dućan ima ulaz za invalide, a ako trebaš asistenciju slobodno kontaktiraj naše prodavačice koje će vam rado pomoći.

Garden III

Martićeva 12, Zagreb

Garden III

Telefon
Radno vrijeme
ponedjeljak - subota: 8 - 20 sati

Još jedna od naših trgovina u strogom centru Zagreba: u Martićevoj također možeš pronaći sve naše zdrave proizvode. Kao i u ostalim trgovinama, svježi proizvodi nam stižu svakog utorka i četvrtka pa nas posjeti tijekom tjedna za najveći izbor eko voća i povrća! Svog ljubimca sigurno ostavi u našoj čekaonici za pse, a auto možeš nakratko zaustaviti ispred trgovine.

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU