Žuti zubi? Ne uz KOKOSOVO ULJE!
Datum objave Utorak, 26 Travanj 2022

Žuti zubi? Ne uz KOKOSOVO ULJE!

Sunce počinje sve više sijati a ti, umjesto da treniraš u gymu, treniraš skrivanje svojih žutih zubiju? Možda su zasljepljujuće bijeli osmjesi poput glumačke ekipe Love Islanda korak predaleko, ali uz samo jednu namirnicu sa svoje kuhinjske police tvoji zubi mogu postati i do nekoliko nijansi svjetliji! A riječ je o magičnom kokosovom ulju!

Kokosovo ulje jestivo je ulje ekstrahirano iz kokosovog mesa i jedan je od najbogatijih biljnih izvora zasićenih masti na svijetu. Uz to, ovo ulje doprinosi suzbijanju bakterija, virusa i gljivica ako ga se koristi izvana!

 
Za razliku od trakica i drugih oštrih proizvoda za izbjeljivanje, prirodno ulje nudi prirodne prednosti koje neće povećati osjetljivost tvojih zubiju. Osim toga, pomaže u uklanjanju plaka i poboljšava zdravlje desni, što zauzvrat čini caklinu bjeljom.
Donosimo ti tri jednostavna načina za dodavanje kokosovog ulja u oralnu higijenu za blistavi osmijeh spreman za proljeće!

K kao kokos i k kao KONAC

Izbijeli uski ‘prostor’ između svakog zuba dodavanjem ulja u konac. Konac obložen kokosovim uljem može se uhvatiti u koštac s površinama koje pasta za zube i trakice za izbjeljivanje mogu s lakoćom propustiti. 
Postupak je jednostavan! Ulje utapkaj na sredinu konca, a zatim konac stavite na teško dostupna mjesta i očistite ih onako kako bi i inače!

Četkanje, četkanje iii..četkanje.

Prije pranja zubiju uobičajenom pastom, napravi formulu za prirodno izbjeljivanje s nekoliko kapi kokosovog ulja i malo sode bikarbone. Soda bikarbona u sebi sadrži izbjeljivač koji može posvijetliti zube, a osim što osvjetljuje osmijeh, može ukloniti diskoloracije uzrokovane dimom cigareta, kavom i crnim vinom.

 A za kraj - ispiranje!

Ispiranje kokosovim uljem jedan je od najsigurnijih načina da tvoji zubi zasjaju poput bisera (ali zaboravi na Love island ekipu;) )! Ujutro, čim se probudiš, uzmi žlicu ulja i mućkaj njome oko 15 minuta. U početku se ovo može činiti kao dugo, ali strpljenje će se definitivno isplatiti. Guranje ulja između svakog zuba ne samo da će rezultirati blistavijim osmijehom, već će rezultirati i odličnom detoksu koji poboljšava cjelokupno oralno zdravlje!

Tvoj Garden TIM
 
 

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU