Zašto kombinacija Selen + Vitamini ACE?
Datum objave Utorak, 30 Kolovoz 2022

Zašto kombinacija Selen + Vitamini ACE?

Selen je jedan od sedam esencijalnih minerala koji je potreban za normalnu funkciju tvoga tijela.

On se nalazi u tragovima, što znači da ga ne treba puno da bi učinio korist tvome organizmu. Ovaj mineral doprinosi kognitivnoj funkciji, metabolizmu, pa čak i plodnosti, a pronaći ga možeš i u mnogoj hrani, od brazilskih oraha do jaja. Uz to, ima ključnu ulogu u održavanju tvog imunološkog sustava normalnim. Jedna od najvažnijih prednosti selena jest da njegov dovoljan unos doprinosi u zaštiti štitnjače. Ovo je zaista velika prednost jer štitnjača ti pomaže u stvaranju hormona koji reguliraju metabolizam tvog tijela te se i najviše selena nalazi upravo u tkivu štitnjače, čak više nego u bilo kojem drugom ljudskom organu! 

Kada pomisliš da je došao kraj prednostima, varaš se! Na redu suu.. kosa i nokti! Pitaš se kako? Selen podupire regulaciju joda koji je također potreban radu štitnjače, a štitnjača nosi veliku odgovornost za njihov rast!
A kako bismo još malo začinili prednostima i osigurali ti odgovarajuću konzumaciju prebogate kombinacije vitamina i minerala, u ovaj predobar dodatak dodali smo i tri snažna vitamina - vitamin A, vitamin C i vitamin E!


Vitamin A doprinosi održavanju normalne kože i normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnom metabolizmu željeza te održavanju normalnih sluznica i normalnog vida.

Vitamin C brine se za normalnu funkciju imunološkog sustava tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti, normalno stvaranje kolagena, normalnu funkciju krvnih žila, hrskavice, desni, kože i zuba, normalan metabolizam stvaranje energije i funkciju živčanog sustava, normalnu psihološku funkciju i funkciju imunološkog sustava, štiti stanice od oksidativnog stresa, smanjuje umor i iscrpljenost, regenerira reducirani oblik vitamina E i povećava apsorpciju željeza.

I za kraj, nimalo manje važan Vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Ovaj vitamin prepun je esencijalnih spojeva, pomaže u zaštiti stanica od oštećenja slobodnih radikala, drugim riječima, djeluje kao tjelohranitelj zdravih stanica.

Dodatak prehrani Selen + Vitamini ACE Premium pomoći će ti da povećaš unos ovih bogatih nutrijenata, čime ćeš s lakoćom podržati svoj organizam da zasluženo osjeti sve ove prednosti!

Tvoj Garden TIM

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU