Tražiš proizvod koji smanjuje neugodan osjećaj gladi i koji će podržati tvoju dijetu?
Datum objave Subota, 18 Veljača 2023

Tražiš proizvod koji smanjuje neugodan osjećaj gladi i koji će podržati tvoju dijetu?

Uravnotežena prehrana i umjerenost u unošenju hrane ključni su za zdrav način života. Bilo da smo skloni grickanju između obroka iz emocionalnih razloga ili jednostavno osjećamo tu potrebu zbog gladi, ono što jedemo, umjesto izbjegavanja hrane,  može se koristiti kao strategija za potporu mršavljenja.

Odabir hrane koja prirodno suzbija apetit može ublažiti neredovito jedenje, nekontrolirane žudnje, napadaje gladi, promjene raspoloženja i promjene u razinama energije. Uz to, konzumiranje hrane koja je bogata hranjivim tvarima i gusta može promicati bolje zdravlje i energetsku stabilnost. Iako je tržište prepuno namirnicama koje nude hranjivost, sitost, okus, u našoj ponudi dodataka prehrani možeš pronaći savršenu dozu potpuno prirodnih sastojaka koja garantira sigurne i učinkovite rezultate, a riječ je o Kurkumi i Crnom papru u bočici! 
Već ti je poznato da postoji niz različitih prednosti kurkume - od njezine sposobnosti da smanjuje upalu do toga da je korisna za zdravlje kože. Ona prednost koja je manje poznata, a jedna je od važnijih za one koji su u procesu dijete jest doprinos smanjenju neugodnog osjećaja gladi i poticanje mršavljenja.


S druge strane, crni papar začin je pikantnog mirisa i izrazitog okusa. Od doprinosa smanjenju upala i poboljšanju probave do olakšavanja mršavljenja i smanjenja osjećaja gladi, crni papar maleni je čarobnjak kada su u pitanju prednosti za tvoj organizam.
Osim što se bori protiv gladi uzrokovanom niskokaloričnim dijetama ili brzim programima mršavljenja, piperin također smanjuje apetit inhibiranjem proizvodnje grelina (hormona gladi). To znači da iako možeš pojesti manje hrane sveukupno, vaše tijelo će se i dalje osjećati sitim jer nakon probave ostaje manje prostora nego prije jela s ekstraktom crnog papra visoke čistoće koji je dodan izravno u njih—što znači da nema više grickanja između obroka! 

Što se mršavljenja tiče, pretpostavljamo da nerijetko čuješ  neke prednosti koje su ‘’čvrsto’’ povezane s mršavljenjem, poput "paprika ubrzava metabolizam" ili "konzumacija začinjene hrane pospješuje metabolizam". Ove tvrdnje ne moraju nužno biti lažne, ali kako bi zaigrali na sigurno i uzeli sastojak koji će biti najbolji prijatelj tvome gubitku suvišnih kilograma, tu je definitivno crni papar. On podupire mršavljenje tako što ti pomaže apsorbirati hranjive tvari, što znači da ćete se brže osjećati siti i dulje ostati zadovoljni.
Velika prednost crnog papra jest doprinos uravnotežavanju razine kolesterola i razine šećera u krvi.  

Tvoj Garden TIM

Vezani proizvodi
Kurkuma + crni papar Premium BioLife 60tbl
24,29 | 183,01 kn

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU