Što dobivaš spojem 13 vitamina i 12 minerala iz jednog dodatka prehrani?
Datum objave Četvrtak, 15 Prosinac 2022

Što dobivaš spojem 13 vitamina i 12 minerala iz jednog dodatka prehrani?

Zimski dani osim što smanjuju razinu energije u tijelu i doprinose težem održavanju normalnog imunološkog sustava, oni isušuju kožu i čine ju hrapavom. Uz to, kratki dani povećavaju umor i iscrpljenost. Starijim osobama često je teže pronaći savršenu kombinaciju proizvoda koja će im dati super podršku tijekom cijele zime. 

Iako ovi dani ulijevaju puno radosti u naše domove, Božić je sve bliže, mi imamo još jednu super vijest - naša je ponuda dodataka prehrani bogata za još jedan proizvod koji se sastoji od 13 vitamina i 12 minerala! 

Multivitamins + Minerals dodatak je prehrani premium kvalitete koji sadrži brojne vitamine i minerale, a neki od njih su: niacin, željezo, bakar, jod i krom.

Niacin je vitamin B kompleksa uključen u nekoliko procesa u tijelu, kao što je pomoć pri lakšoj probavi hrane koju jedemo kako bi dala energiju, reguliranje krvnog tlaka i kolesterola te doprinos u održavanju zdrave kože. Ovaj vitamin doprinosi i normalnoj psihološkoj funkciji, funkciji živčanog sustava te održavanju normalnih sluznica. Uz to, ovaj mineral pomaže i smanjenju umora i iscrpljenosti.  

Bakar je važan mineral koji pomaže u normalnom rastu kostiju i pomaže u održavanju vezivnih tkiva, normalnom metabolizmu stvaranja energije te normalnoj funkciji živčanog i imunološkog sustava. On je zadužen i za doprinos pigmentaciji kože i kose. No to nije sve! Ovaj mineral daje potporu u prijenosu željeza u tijelu te doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Vjerujemo da jod možda nije jedna od stvari na koju pomisliš kada nabrajaš ključne hranjive tvari za svoj organizam, ali ovaj mineral doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji kao i normalnom metabolizmu stvaranja energije. On pomaže i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Ovaj se mineral bori za održavanje zdrave kože te normalnoj proizvodnji i funkciji hormona štitnjače.

Željezo daje potporu normalnoj kognitivnoj funkciji i normalnom metabolizmu stvaranja energije. Ono doprinosi stvaranju crvenih krvnih stanica i hemoglobina, prijenosu kisika u tijelu te normalnoj funkciji imunološkog sustava. Željezo je tu da smanji umor i iscrpljenost te ima veliku ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Ovaj dodatak prehrani proizveden je u EU te ne sadrži gluten, kao ni laktozu. Uz to, ovaj proizvod je 100% veganski i mogu ga uzimati odrasli i djeca od 15 godina.

Sretne blagdane želi ti tvoj Garden TIM

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU