Saznaj tajnu energije na putovanjima
Datum objave Petak, 19 Svibanj 2023

Saznaj tajnu energije na putovanjima

Uskoro planiraš putovanje, ali već sada smišljaš načine kako izbjeći glavobolje i bol u nogama od silnog hodanja i razgledavanja?
Onda si na pravom mjestu!
Pronašli smo rješenje koje će ti pomoći održati energiju tijekom cijelog putovanja i pomoću kojeg ćeš moći opušteno i bezbrižno razgledavati od jutra do mraka!
Kada putujemo, često se suočavamo s nizom zdravstvenih problema, uključujući umor, nesanicu, bolove u mišićima, mučninu i vrtoglavicu. Srećom, postoji jedan mineral koji može pomoći u ublažavanju ovih simptoma - MAGNEZIJ. Magnezij je esencijalni mineral koji igra važnu ulogu u tijelu, uključujući funkcioniranje mišića i živčanog sustava, te održavanje zdravih kostiju.

U nastavku saznaj nekoliko načina na koje ti magnezij može pomoći na putovanjima:

  1. Doprinosi smanjenju simptoma “putničke bolesti” - Mučnina, vrtoglavica i umor su česti simptomi “putničke bolesti”. Magnezij doprinosi smanjenju učestalosti ovih simptoma, što će ti pomoći da uživaš u putovanju bez ometanja.
  2. Pomaže u borbi protiv jet laga - Promjene vremenskih zona mogu izazvati jet lag, što može uzrokovati umor, nesanicu i druge simptome. Magnezij može pomoći u borbi protiv jet laga, poboljšavajući kvalitetu sna i smanjujući simptome umora.
  3. Poboljšava koncentraciju - Koncentracija, kognitivne funkcije i smanjenje stresa su ključni za sigurnost putovanja. Magnezij može pomoći u poboljšanju tih faktora, što može dovesti do sigurnijeg i ugodnijeg putovanja.
  4. Pomaže u prilagodbi na različite klimatske uvjete i nadmorske visine - Putovanje u različite krajeve svijeta može zahtijevati prilagodbu tijela na različite klimatske uvjete i nadmorske visine. Magnezij može pomoći u poboljšanju aklimatizacije tijela, što će ti pomoći da se osjećaš bolje i uživaš u putovanju.
  5. Pomaže u ublažavanju bolova u mišićima - Dugotrajno sjedenje, hodanje i drugi fizički napori tijekom putovanja mogu uzrokovati bolove u mišićima. Magnezij može pomoći u ublažavanju tih bolova, čineći putovanje ugodnijim i bezbolnijim.

Kako povećati unos magnezija tijekom putovanja?

Namirnicama bogatim Magnezijem

Postoji nekoliko jednostavnih načina za povećanje unosa magnezija tijekom putovanja. Možeš uključiti namirnice bogate magnezijem u svoju prehranu, kao što su bademi, banane, tamna čokolada, zeleno lisnato povrće, grah, avokado i cjelovite žitarice. 

Dodatkom prehrani Magnezij + Vitamin B6 Premium

Dodatak prehrani Magnezij + vitamin B6 Premium BioLife može biti vrlo koristan tijekom putovanja, jer ova dva nutrijenta igraju važnu ulogu u održavanju zdravlja i vitalnosti tijekom putovanja. 


Evo nekoliko načina na koje Magnezij + B6 Premium može pomoći na putovanju:

  • Smanjuje stres i tjeskobu
  • Poboljšava raspoloženje
  • Pomaže u borbi protiv umora
  • Doprinosi zdravlju mišića

P.S. Ovo ti je prava prilika jer ga do kraja mjeseca možeš pronaći na neponovljivoj akciji od čak 50%!

 

Vodom bogatom magnezijem

Neke vrste mineralne vode bogate su magnezijem. Pijenje vode bogate magnezijem može biti dobar način da se osigura adekvatan unos ovog minerala tijekom putovanja.


Na kraju, važno je napomenuti da magnezij nije rješenje za sve zdravstvene probleme koji se mogu pojaviti tijekom putovanja, ali može biti vrlo koristan u ublažavanju nekih simptoma. Stoga, ako planiraš putovanje u bliskoj budućnosti, svakako razmisli o uključivanju magnezija u svoju prehranu ili kao dodatak, kako bi mogao/la bezbrižno uživati u svom dobro zasluženom putovanju.

Tvoj Garden Tim

Vezani proizvodi
-30%
Magnezij + Vitamin B6 Premium BioLife 60tbl
26,28 | 198,01 kn18,40 | 138,63 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:22,34 | 168,32 kn

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU