Magnezij + Vitamin B6 = Nova razina energije
Datum objave Četvrtak, 29 Rujan 2022

Magnezij + Vitamin B6 = Nova razina energije

Ponekad nam je svima potrebna pomoć kako bismo ostali energični i usredotočeni. Većina nas zna kako stres može utjecati na naše raspoloženje i razinu energije tijekom dana. Međutim, nositi se sa stresom ne znači samo biti dovoljno mentalno jak. Kronični ili dugotrajni stres zapravo može doprinijeti mnogim problemima. Uz manjak energije, mnogima je početak jeseni doba godine koje karakterizira umor. Spoj koji čini naš novi dodatak prehrani pomoći će ti u rješavanju upravo tih izazova, a idealan je i za one koji se bave sportom te kojima je dovoljna količina energije i snage ključna za postizanje željenih rezultata! Riječ je o -Magnesium 200mg + Vitamin B6 5mg Premium.

Iako postoji osam različitih vitamina B, neki zaslužuju veću pažnju od drugih. Vjerujemo da ti je poznat prizor, bilo iz radnog iskustva ili filma, kako izgleda produktivan radnik u velikoj tvornici. Sad kada ti je takav radnik u mislima, možeš si predočiti kakvu ulogu ima vitamin B6 u tvome tijelu. Vitamin B6 je vitamin topiv u vodi koji moramo unijeti u naše tijelo kroz hranu ili dodatak prehrani, budući da ga tijelo ne može samo proizvesti. Vitamin B6 djeluje u više od 150 puteva u tijelu, a njegova dva glavna zadatka uključuju obranu od stresa i izgradnju i razgradnju molekula (uključujući aminokiseline, masti i neurotransmitere). Uz to, Vitamin B6 je nedvojbeno najvažniji od svih vitamina B. On doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji jer pomaže u proizvodnji umirujućih neurotransmitera, uključujući serotonin. Vitamin B6 doprinosi i normalnoj sintezi cisteina, normalnom metabolizmu stvaranja energije, funkcioniranju živčanog sustava, metabolizmu bjelančevina i glikogena te normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica. No to nije sve! Ovaj vitamin doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, smanjenju umora i iscrpljenosti te regulaciji hormonske aktivnosti.

Iako su riba i mliječni proizvodi među najbogatijim izvorima Vitamina B6, sve više ljudi počinje smanjivati ​​unos namirnica iz ove dvije kategorije, bilo iz zdravstvenih ili ekoloških razloga, što može stvoriti izloženost riziku od neadekvatnih razina vitamina B6. Kako biste na siguran i prirodan način unijeli dovoljnu količinu vitamina B6, tu smo mi i naš novi dodatak prehrani! No, naš dodatak sadrži još jednu bogatu točku koja savršeno nadopunjuje ovaj vitamin - a riječ je o MAGNEZIJU.

Slično kao što je vitamin B6 jedan od najvažnijih vitamina B, tako se i magneziju pridaje velika važnost kada je riječ o ulogama u ljudskom organizmu. Magnezij je odgovoran za upravljanje stotinama biokemijskih reakcija u ljudskom tijelu te ima ulogu reguliranja enzimskih sustava u cijelom ljudskom tijelu. To znači da je magnezij uključen u većinu tjelesnih funkcija potrebnih za život. Kako bi ti bilo jasnije zašto smo spojili baš ova dva bogatstva, predstavljamo ti prednosti magnezija!

Magnezij doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, ravnoteži elektrolita, normalnom metabolizmu stvaranja energije i normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Uz to, moglo bi se reći da je magnezij broj 1 kada je riječ o doprinosu normalnoj funkciji mišića kao i opuštanju mišićnih vlakana nakon što se kontrahiraju. To ti omogućuje da se krećeš na određene načine i sprječava grčeve uzrokovane trajno zgrčenim mišićima. Bez magnezija koji bi pokretao tvoje mišićne pokrete, osjećao bi se slabo i letargično nakon osnovnih radnji, poput penjanja stepenicama. Uz to, magnezij doprinosi i sintezi bjelančevina, psihološkoj funkciji, održavanju normalnih kostiju i zubi te ima ulogu u procesu dijeljenja stanica.

Uzmi spoj Vitamina B6 i Magnezija jer tvoje tijelo zaslužuje novu razinu energije, a ti zaslužuješ potporu kada je riječ o nesmetanom postizanju rezultata!

Tvoj Garden TIM

Vezani proizvodi
Magnezij + Vitamin B6 Premium BioLife 60tbl
26,28 | 198,01 kn

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU