Lavera - ljepota prirodne njege
Datum objave Ponedjeljak, 04 Travanj 2022

Lavera - ljepota prirodne njege

Beskrajna ljepota nježnosti. Na što te asocira ova rečenica? Tri moćne riječi naizgled nespojive - a velikog značenja. Možemo ti pomoći. Beskraj.. Beskraj u ovoj rečenici ima značenje trajnosti i pripadnosti svakoj dobi moćnih bića. Beskraj se odnosi na ljepotu. Ljepota nije samo riječ, niti vanjski izgled, to je puno više od toga. Ljepota predstavlja snagu osjećaja i emocija unutar nas samih, a samim time, vodeći se osjećajima i emocijama, gradimo ljepotu koja izlazi iz nas - bilo da je riječ o izgledu, ili nečemu dubljeg značenja. Ljepota je u nama, kao i u prirodi. A priroda je ta nota nježnosti koja proširuje značenje ljepote. Spoj ove tri snažne riječi čini rečenicu koja opisuje brand Lavera.

Lavera ima široki asortiman prirodnih proizvoda za njegu kose i kože napravljenih od najučinkovitijih i održivih sustava njege. Lavera potječe od latinskog ‘’verum’’ ili ‘’istina’’. Nije slučajnost. Svaki Laverin proizvod sastoji se od 100% prirodnih sastojaka čiste formule koja koži i kosi daje sve što je potrebno za dubinsku nahranjenost. Cilj ovog snažnog brenda je nastaviti s nastojanjima sve dok svi ne budu mogli imati koristi od obilja prirode, sigurni u spoznaju da njihovi proizvodi pozitivno utječu i na njih same, i na okoliš. Lavera više od tri desetljeća skuplja stručnost o prirodnim tvarima, razvijajući jedinstvene mješavine aktivnih sastojaka za svaki prirodni kozmetički proizvod: ljubaznost prema osjetilima, ekološka prihvaćenost i prilagođenost za sve tipove kože. Najvećih 12 Laverinih favorita kada je riječ o sastojcima prirodne kozmetike su: hibiskus, suncokretovo ulje, alge, bademi, kokos, quinoa, koenzim Q10, maslac od cvjetova, shea maslac, pongam ulje, aloe vera i hijaluronska kiselina. Svaki sastojak dolazi iz organskog uzgoja i potpuno je prirodan.Hibiskus - Aloha prirodne ljepote. Moć egzotičnih cvjetova hibiskusa u bogatim nijansama roze i crvene nude višestruke prednosti za prirodnu njegu kože. Organski ekstrakt hibiskusa sadrži do 30% hibiskusove, jabučne i limunske kiseline koja, redovitom primjenom, može doprinijeti u pomoći oko posvjetljivanju kože i smanjenju i ujednačavanju nepravilnosti u tonu kože, staračkim pjegama ili neujednačenoj pigmentaciji.

Suncokretovo ulje - Dolazi sunce. Lice suncokreta uvijek je okrenuto prema suncu, uživajući u toplini i upijanju vitamina. Ova moćna biljka također je vrlo korisna u prirodnoj njezi kože.

Morske alge - Ljepota s mora. Postoji preko 20.000 poznatih vrsta algi. Hranjive tvari koje su algama potrebne za rast uzimaju iz tekućine u kojoj žive - a to znači da sadrže istu raznolikost aktivnih tvari kao i more. One su vrlo popularan sastojak kada je riječ o njezi kože jer nude izvrsnu zaštitu kože. Još jedna važna uloga algi je to što njihov organski ekstrakt može zajedno povezati molekule vode sadržane u proizvodu za njegu kože u najgornjem sloju kože, a to omogućuje drugim vrijednim sastojcima da dublje prodiru u stanične slojeve i ondje ostvare sve svoje prednosti.

Bademi - Blagi i multitalentirani. Napitci od badema, bademov maslac ili bademovo ulje;  uz to što su razni oblici badema superzvijezde veganske kuhinje i ukusnih zdravih zalogaja, on je i pravi univerzalni dodatak koji se koristi u mnogim Lavera proizvodima za njegu kože. Nježno i blago bademovo ulje ima slatkast miris, štiti i njeguje tvoju kožu i kosu, a posebno ga dobro podnosi osjetljiva koža. Ovo dragocjeno ulje može imati umirujući, hidratantan učinak uz poboljšanje cirkulacije.

Kokos - Karipski osjećaj. Dragocjene tvari koje se nalaze u ovom prirodnom pojačivaču ljepote čine ga ključnim sastojkom u proizvodima za njegu i čišćenja tijela. Kokosovo ulje sadrži 90% nezasićenih masnih kiselina, kao i sterole, tokoferole, kalcij, aminokiseline, kalij, natrij, vitamin E i još mnogo toga.

Quinoa - Minijaturna elektrana. Lavera organsku quinou naziva i novom superhranom za lijepu kosu. Uzimajući nevjerojatne sposobnosti ove moćne biljke, Lavera stvara moćne proizvode za njegu kose. Zahvaljujući dragocjenim hranjivim tvarima kao što su vitamini, aminokiseline i proteini, organska quinoa doprinosi svilenkastoj kosi koja se s lakoćom raščešljava.

Koenzim Q10 - Svježa energija za tvoju kožu. Istraživački Lavera tim razvio je inovativni spoj aktivnih sastojaka koenzim Q10. Ova kombinacija aktivnih sastojaka nudi učinkovitu zaštitu stanica kože, potiče regeneraciju stanica kože i daje im novu energiju.

Maslac od cvjetova - Moć cvijeća. Tajna ljepote mnogih Lavera proizvoda leži upravo u ovome maslacu kojeg je proizvodi sama Lavera, a koji se sastoji od posebne mješavine ulja i ekstrakta cvjetova. On doprinosi dubinskoj njezi oko očiju, usana i tena te pruža vrijednu vlagu.

Shea maslac - Žensko zlato. Shea maslac se koristi u kozmetici zbog svojih višestrukih svojstava i osobito intenzivne njege. Sadrži veliku količinu sastojaka koji se ne saponificiraju kao što je oleinska kiselina, koja se ne otapa kada dođe u dodir s vodom i nadoknađuje izgubljene lipide. Ovaj maslac stvara zaštitni zaslon na tvojoj koži, sprječavajući je da izgubi vlagu. Izuzetno je pogodan za njegu suhe kože.

Pongam ulje - Indijska ljepotica. Pongam ulje je pogodno za sve tipove kože i ima hidratantna svojstva. Ulje je zapravo univerzalno sredstvo: nježno njeguje tvoju kožu i može odgoditi starenje kože zbog visokog sadržaja antioksidansa.

Aloe vera - Izvor vlage. Preživjela, pustinjska ljepotica i prepuna vrijednim tvarima – teško da ijedan drugi sastojak opskrbljuje tvoju kožu s toliko vitamina i hranjivih tvari kao ova popularna pustinjska biljka. U Laveri Aloe Vera se od samog početka koristi kao važan izvor vlage u mnogim proizvodima za njegu.

Hijaluronska kiselina - Povećanje vlage. Prirodna hijaluronska kiselina uistinu je vrijedan dodatak u svijetu njege lica te nudi učinkovitu moć njege kože u borbi protiv prvih znakova starenja kože. Ovaj biotehnološki proizveden sastojak leži na tvojoj koži kao nevidljivi zaštitni štit i opskrbljuje je vrijednom vlagom.

Okreni prirodnu stranu i uživaj u Lavera proizvodima!

Tvoj Garden TIM

Vezani proizvodi
Pasta za zube kids Lavera 75ml
5,14
Deo roll on man 24h Lavera 50m
7,05
Krema za ruke repair Lavera 75ml
4,76

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU