Kako usporiti znakove starenja kože
Datum objave Nedjelja, 02 Travanj 2023

Kako usporiti znakove starenja kože

Starenje kože jedan je od procesa s kojom se svaka osoba susreće. Iako je starenje neizbježno, postoje načini kako doprinijeti usporavanju starenja kože i na jednostavan i brz način postići sjajne rezultate. Za doživljaj potpuno mladolikog izgleda i vraćanje svježeg lica donosimo ti najbolje proizvode za usporavanje starenja kože.

Kolagen

Dodaci kolagena prvi su na našoj listi za poboljšanje elastičnosti i hidratacije kože. Kako starimo, tijelo proizvodi manje kolagena, što dovodi do suhe kože i stvaranja bora. Nekoliko studija pokazalo je da peptidi kolagena mogu pomoći u usporavanju starenja kože smanjujući bore i suhoću.
Učinci dodataka kolagenu na smanjenje bora pripisuju se njihovoj sposobnosti da stimuliraju tijelo da proizvodi vlastiti kolagen.

Hair, Skin & Nails Premium

U Gardenovoj ponudi možeš pronaći dodatak prehrani koji uz nokte i kosu, obuhvaća i doprinos zdravoj i lijepoj koži, a riječ je o - Hair, Skin & Nails Kolagenu Premium kvalitete. BioLife Hair, Skin & Nails posebno je formuliran tekući dodatak prehrani bogat esencijalnim vitaminima, mineralima, aminokiselinama i kolagenom za sjajnu kosu, zdravu kožu i jake nokte. 


Collagen Premium 

Hidrolizirani riblji kolagen tekući je oblik kolagena koji osigurava bržu apsorpciju i veću iskoristivost, što dugoročno doprinosi ljepoti tvoje kože tako da povećava elastičnost kože, održava sjaj i mladolik izgled kože, usporava znakove starenja i sprečava nastanak bora. Ovaj kolagen sadrži 10 000 mg ribljeg kolagena, vitamin B5, biotin, hijaluronsku kiselinu i vitamin c - savršeni spoj od kojih svaki ima idealnu ulogu u doprinosu normalnoj koži, kako izvana tako i iznutra. 


Vegan Collagen Premium

Vegan Collagen  dolazi u tekućem obliku i sadrži aminokiseline koje su gradivni elementi bjelančevina, a samim time i sastavni dio kolagena. Ovaj kolagen sadrži MSM (mineral ljepote), hijaluronsku kiselinu i vitamin C čiji spoj daje savršenu potporu mladolikoj i čistoj koži, sjajnoj kosi i zdravim noktima. Osim što ovaj kolagen daje besprijekoran izgled tvojoj koži izvana, uz dodatak vitamina C doprinijet ćeš i boljem stvaranju kolagena te zaštiti stanica od olfaktivnog stresa.

Selen i vitamini ACE

Selen  jedan od sedam esencijalnih minerala koji je potreban za normalnu funkciju tvoga tijela. On se nalazi u tragovima, što znači da ga ne treba puno da bi učinio korist tvome organizmu. Selen doprinosi normalnoj i zdravoj koži, a uz to savršena je podrška imunološkog sustava, štitnjače, normalnoj spermatogenezi i održavanju normalne kose i noktiju

Vitamin A vrlo je važan kada je u pitanju zdrava koža te usporavanje njena starenja. Uz to, ovaj vitamin doprinosi i normalnoj funkciji imunološkog sustava, normalnom metabolizmu željeza te održavanju normalnih sluznica i normalnog vida.

Vitamin C također je neophodan kako bi koža bila zdrava. Ovaj vitamin brine se i za normalnu funkciju imunološkog sustava tijekom i nakon intenzivne tjelesne aktivnosti, normalno stvaranje kolagena, normalnu funkciju krvnih žila, hrskavice, desni, kože i zuba, normalan metabolizam stvaranje energije i funkciju živčanog sustava, normalnu psihološku funkciju i funkciju imunološkog sustava, štiti stanice od oksidativnog stresa, smanjuje umor i iscrpljenost, regenerira reducirani oblik vitamina E i povećava apsorpciju željeza.

Tvoj Garden TIM

Vezani proizvodi

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU