Immunobiotics Premium - za dvostruku nadogradnju imuniteta
Datum objave Subota, 30 Srpanj 2022

Immunobiotics Premium - za dvostruku nadogradnju imuniteta

Imunobiotici podržavaju zdravlje aktiviranjem crijevnog imuniteta i tako potiču granu imunološkog sustava koja se bori protiv infekcija, bakterija i virusa. Ako govorimo o dodatku prehrane koji će doprinijeti regulaciji tvoje probave, jačanju imuniteta i poboljšanju crijevne flore, onda je to zasigurno Imunobiotics Complex - Kompleks Lactobacillus, Bifidobacterium i Streptococcus. Uz to, ovaj dodatak prehrani sprječava pojavu probavnih poremećaja, drugim riječima, podupire redovitu i zdravu probavu te pomaže u borbi protiv nadutosti i zatvora. 

Lactobacillus je vrsta bakterije mliječne kiseline koja se nalazi u raznim fermentiranim namirnicama poput kiselog kupusa, kiselih krastavaca i jogurta, ali također je popularan sastojak energetskih pića. Inačica ove zdrave bakterije pojačava imunološku aktivnost, ispoljavajući antialergijske i antivirusne učinke, prvenstveno povećanjem proizvodnje Th1. Uz to, "Dobre" bakterije kao što je Lactobacillus mogu pomoći tijelu da razgradi hranu, apsorbira hranjive tvari i bori se protiv "loših" organizama koji bi mogli uzrokovati bolesti. 

Lactobacillus se najčešće koristi za rješavanje problema proljeva, uključujući infektivni proljev i proljev kod osoba koje uzimaju antibiotike. Također, koristi za opće probleme s probavom, sindrom iritabilnog crijeva (IBS), grčeve u dojenčadi i mnoga druga stanja koja uključuju želudac i crijeva.

Bifidobacterium ti je već zasigurno poznati naziv ako čitaš sastav probiotika. Oni razgrađuju većinu dijetalnih vlakana u tvojoj prehrani i pretvaraju ih u dobre stvari poput vitamina i kratkolančanih masnih kiselina koje su važne za zdravlje. 

Dok Bifidobacterium doprinosi rješavanju probavnih problema poput plinova, grčeva i proljeva, neuravnotežen ekosustav može doprinijeti kroničnoj upali sluznice crijeva niskog stupnja koja je povezana s mnogim bolestima izvan crijeva. 

Streptococcus još je jedna vrsta probiotika, tzv. "dobrih" bakterija, koji stvara mliječnu kiselinu .i pomaže u razgradnji hrane, apsorpciji hranjivih tvari i borbi protiv "loših" organizama koji mogu uzrokovati bolesti. Ova dobra bakterija obično se koristi za borbu protiv proljeva, zatvora, grčeva i mnogih drugih stanja u crijevima i želucu.

Tvoj Garden TIM

Vezani proizvodi
-30%
Imunobiotics Premium BioLife 60tbl
24,82 | 187,01 kn17,37 | 130,87 kn
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:21,10 | 158,98 kn

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU