Dodatak prehrani koji potiče stvaranje energije i mentalne sposobnosti? Tako je!
Datum objave Četvrtak, 08 Prosinac 2022

Dodatak prehrani koji potiče stvaranje energije i mentalne sposobnosti? Tako je!

Unazad nekoliko mjeseci otkrili smo kako mnogo ljudi primjećuje slične probleme kada je riječ o koncentraciji za izvršavanje svakodnevnih zadataka i težem pamćenju. Kako bismo doprinijeli rješavanju tog problema našoj smo bogatoj ponudi dodali novi dodatak prehrani čija kombinacija sastojka oduševljava sve koji su ovaj proizvod već probali, a riječ je Ginkgo biloba + Vitamin B3, dodatku PREMIUM kvalitete.

Ginkgo biloba višegodišnje je najstarije stablo na planeti i smatra se da postoji više od 300 milijuna godina, zbog čega je mnogi nazivaju živim fosilom. Stabla ginkgo bilobe često mogu narasti do 37 m, kora je hrapava, a boja može varirati od pepeljaste do tamnosmeđe, dok su listovi stabla svijetlo zeleni i lepezasti na kraju duge stabljike. U ovoj se biljci kriju mnogobrojne prednosti za tvoj organizam. Osim što Ginkgo biloba potiče cirkulaciju krvi u mozgu, ona doprinosi i boljem procesu pamćenja, kao i mentalnim sposobnostima. Uz to, Ginkgo biloba pomaže i u održavanju kognitivnih funkcija. Ekstrakt ginkga doprinosi i smanjenju krvnog tlaka kao i pomoć osobama koje su se susrele sa stresom ili su tjeskobne.

Ovom smo dodatku dodali i Vitamin B3. Pitaš se zašto? Vitamin B3 je vitamin B kompleksa uključen u nekoliko procesa u tijelu, kao što je pomoć pri lakšoj probavi hrane koju jedemo kako bi dala energiju, reguliranje krvnog tlaka i kolesterola te doprinos u održavanju zdrave kože

Kako prednosti iz Ginkgo bilobe ,kao što je proces pamćenja, bile lakše ostvarive i osigurane, potreban je i doprinos normalnom metabolizmu stvaranja energije, kao i normalnom funkcioniranju živčanog sustava - tako da je ovaj spoj savršena kombinacija ove zime!

Ovaj dodatak prehrani proizveli smo u EU i ne sadrži gluten, kao ni laktozu. Uz to, ovaj je proizvod 100% veganski.

Sretne blagdane želi ti tvoj Garden TIM

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU