5 ključnih dodataka za Super Imunitet cijelo ljeto!
Datum objave Utorak, 08 Kolovoz 2023

5 ključnih dodataka za Super Imunitet cijelo ljeto!

Došlo je ljetno sunce, a s njim i nevjerojatni trenuci na plaži, uzbudljiva putovanja i nezaboravne avanture. Ali pozor! Ne dopusti da ljetni umor ili zdravstveni problemi ugroze tvoje planove. Otkrij 5 ključnih dodataka za Super Imunitet koji će te održati snažnim, energičnim i spremnim za sve što ljeto donosi!

Magnezij + B6 Premium BioLife: 

Magnezij je mineral koji ima ključnu ulogu u mnogim funkcijama tijela, uključujući podršku imunološkom sustavu. Kada se kombinira s vitaminom B6, magnezij može biti još učinkovitiji. Vitamin B6 ključan je za proizvodnju različitih imunoloških stanica, a također poboljšava apsorpciju magnezija u tijelu.

Kalcij + Vitamin D3 Premium BioLife: 

Kalcij je ključan za zdravlje kostiju, a vitamin D3 poboljšava apsorpciju kalcija. Osim toga, vitamin D3 poznat je po svojoj ulozi u održavanju imunološkog sustava. Dodatak kalcija s vitaminom D3 može pomoći u održavanju imunološkog sustava i kostiju.

Kalcij + Magnezij + Cink + D3 Premium Bioife: 

Ovaj kombinirani dodatak pruža tijelu četiri ključne hranjive tvari koje su važne za imunološki sustav. Kalcij i magnezij ključni su za zdravlje kostiju, dok cink pomaže u borbi protiv bakterija. Vitamin D3, s druge strane, potiče apsorpciju kalcija i magnezija i podržava imunološki sustav.

Immunobiotics Premium BioLife: 

Održavanje zdrave crijevne flore ključno je za jačanje imunološkog sustava. Immunobiotics Premium, probiotici u kapsulama, može pomoći u uravnoteženju bakterija u crijevima, potičući imunološku funkciju.

Omega 3-6-9 Premium BioLife:

Zaštita tvog organizma ne bi bila potpuna bez omegi 3-6-9, snažnih masnih kiselina koje će biti tvoja posljednja linija obrane. Ove kiseline pružaju širok spektar beneficija, doprinoseći tvom srcu, mozgu i koži, čineći te pravim superherojem ljeta!

Ovaj nevjerojatni tim ključnih dodataka prehrani bit će tvoja tajna formula za "Super Imunitet" ovog ljeta. Iskoristi ovu jedinstvenu priliku da zakoračiš u ljeto s nevjerojatnom snagom i vitalnošću. Ne dopusti da te išta uspori ili zaustavi – osiguraj si zaštitu i doživi ljetne trenutke punim plućima!


P.S. Svih 5 dodataka možeš pronaći na fenomenalnih 30% POPUSTA i to do kraja mjeseca!!!

Tvoj Garden Tim!
 

Vezani proizvodi
Kalcij + Magnezij + Cink Premium BioLife 60tbl
24,42 | 183,99 kn
Imunobiotics Premium BioLife 60tbl
24,82 | 187,01 kn
Magnezij + Vitamin B6 Premium BioLife 60tbl
26,28 | 198,01 kn
Omega 3-6-9 Premium BioLife 60tbl
24,16 | 182,03 kn

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU