Jedan sladak, a jednostavan recept za koji treba samo 10 minuta da se sastojci izmiješaju. Nakon toga imamo sat vremena čekanja dok se naša kuća puni primamljivim slatkim mirisima.
Jedino pravilo za pravljenje kruha od banane je da koristite zrele banane. Jednom kada kora počne dobivati pjege, a unutrašnjost banana postane malo premekana za ugodno grickanje, vrijeme je za kruh od banane.
Ako vaše banane sazriju još više – kada kora postane potpuno smeđa i banana se raspadne kada je ogulite - vaš će kruh biti još još slađi i bogatiji okusom banane.
Priprema
Najbolji banana kruh recept
- 1Zagrijte pećnicu na 180º.
- 2Umutiti maslac i šećer.
- 3Dodajte jaja i zdrobljene banane.
- 4Dobro promiješati.
- 5Prosijati zajedno brašno, sodu i sol. Dodajte u smjesu. Dodajte vaniliju.
- 6Miješajte dok se ne sjedini.
- 7Izlijte u namašćeni i pobrašnati protvan.
- 8Pecite na 180º 55 minuta. U slast!
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili