Načini plaćanja

Načini plaćanja

U web trgovini Garden.hr, moguće je platiti na tri načina.

  • Putem virmana ili opće uplatnice
  • Pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača
  • Karticama American Express, Diners, Visa, Maestro, MasterCard, Discover

1. Ako ste odabrali plaćanje virmanom ili općom uplatnicom na vašu e-mail adresu poslati ćemo potvrdu narudžbe. Garden d.o.o. Team će Vas kontaktirati po potrebi.

Ukoliko ste odabrali plaćanje proizvoda putem opće uplatnice, korisnik mora na uplatnici ispuniti sljedeće podatke:

Uplata na IBAN Garden d.o.o.: HR3024020061100498632
Poziv na broj: 00 - broj ponude
Primatelj:

Garden d.o.o.
Krajiška 30, 10 000 Zagreb
OIB: 80187253836

Po zaprimljenoj uplati poslati ćemo Vam naručene proizvode. Naručeni proizvodi dostavljaju se kupcu u skladu sa uvjetima dostave.

2. Plaćanje pouzećem u gotovini prilikom preuzimanja proizvoda od dostavljača

Plaćanje pouzećem omogućuje Vam da narudžbu podmirite prilikom preuzimanja paketa sa proizvodima. Plaćanje pouzećem plaća se isključivo u gotovini dostavljaču prilikom preuzimanja paketa sa proizvodima. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti preuzeti pošiljku u vrijeme dostave, dostavljač će Vas obavijestit na broj telefona koji ostavite prilikom narudžbe ili registracije, te će uslijediti dogovor oko promjene adrese dostave ili termina dostave. Ukoliko se dostava paketa proizvoda ne može izvršiti zbog nemogućnosti preuzimanja paketa proizvoda od dostavljača, dostavljač će ostaviti obavijest o dostavi paketa na adresi koja je upisana kao adresa dostave.

3. Plaćanje kreditnim karticama

Plaćanje karticama vrši se putem interneta preko servisa CorvusPay. Kartice kojima možete izvršavati kupovinu su American Express, Diners, Visa, Maestro, MasterCard, Discover.

Izjava o sigurnosti prilikom plaćanja

Prilikom plaćanja koriste se najmoderniji načini zaštite osobnih podataka (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranih pristupa zaštićena dvostrukim slojem firewalla.