Načini dostave

Dostava - Garden

1. DOSTAVA GLS-om - Dostava za narudžbe iznad 49€ je besplatna za područje Republike Hrvatske. Za narudžbe ispod iznosa od 49€ dostava se naplaćuje 4,65€.

Narudžbe napravljene do 12h radnim danom bit će isporučene u roku od 1-4 radna dana, osim za otoke. Dostava na otoke ovisi o redu plovidbe trajekta.

Ukoliko želite poseban termin dostave Garden paketa proizvoda, molimo unesite napomenu kako bismo mogli obavijestiti kurirsku službu GLS o detaljima dostave.

2. PREUZIMANJE ROBE U GARDEN DUĆANU – Za preuzimanje robe dostava se ne naplaćuje. Robu je moguće preuzeti u bilo kojoj od naših trgovina u Zagrebu tijekom radnog vremena trgovina.

Proces dostave

Dostavu vrši isključivo kurirska služba GLS. Proizvodi su pakirani u kutije za dostavu, kako se proizvodi ne bi oštetili prilikom transporta.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te ju kurirska služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

U slučaju da je kupcu isporučen paket s različitim proizvodima od onih koje je naručio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće, kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda, te je dužan vratiti krivo dostavljeni proizvod.

U slučaju da Garden d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti naručene proizvode u navedenome roku, o tome će obavijestiti kupca radi dogovora o novom terminu dostave. U ovom slučaju kupac ima pravo na raskid ugovora.

Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, kupac dobiva sve isprave koje prate proizvod - račun, potvrdu o primitku pošiljke koju je obavezan potpisati. Potpisom na potvrdu o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.

Roba je osigurana od gubitka u dostavi.

Cijena dostave istaknuta je na stranicama Garden.hr i PDV je uključen u cijenu.