Dostupan
Proizvođač: Biokap
(0)

Krema za kosu 0.0 Izbjeljvač Biokap

-10%
73,35 kn
81,50 kn
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 69,27 kn
Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Opis proizvoda

BIOKAP NUTRICOLOR DELICATO 140 ml

  • krema za izbjeljivanje kose

Nutricolor krema je proizvod koji prirodno izbjeljuje kosu za jedan do dva tona. Krema ne sadrži amonijak, rezorcin, hidrokinon  i parafenilendiamin, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitini učinak. Funkcionalni sastojci: ulje argana iz biološkog uzgoja i tricorepair. Tricorepair je kompleks na osnovu rižinih proteina koji imaju restrukturirajući učinak, derivata vrbe koji imaju zaštitno djelovanje na boju kose i lipofilne kiseline iz voća koje imaju ulogu njege kože vlasišta za vrijeme nanošenja kreme.  Krema sadrži prirodne UV filtere, dermatološki je testirana, testirana je na nikal < 0,0001%, bez parabena, bez parfema i nije testirana na životinjama.

Kutija sadrži:

- tubu kreme za izbjeljivanje kose od 50 ml za jednokratnu uporabu

- bočicu Nutrifix-a od 75 ml za jednokratnu uporabu

- vrećicu šampona sa balzamom od 15 ml

- vrećicu zaštitne kreme od 8 ml

- par zaštitnih rukavica

- zaštitni mantil za jednokratnu uporabu

- jedan aplikator za pramenove

Priprema i način nanošenja:

  1. Sadržaj tube s kremom istisnuti u bočicu Nutrifixa.
  2. Zatvoriti plastičnu bočicu i dobro promućkati dok se ne dobije homogena smjesa.
  3. Odrezati vrh čepa na plastičnoj bočici i nakon stavljanja zaštitnih rukavica nanijeti sadržaj.
  4. Prije nanošenja lagano iščetkati kosu kako bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši kako se krema kod nanošenja na kosu nebi razlila po koži. Za izbjeljivanje cijele kose do dva tona nanijeti kremu po cijeloj duljini kose, ostavljajući je da djeluje 30-40 minuta. Za dobivanje pramenova nanijeti kremu na pramenove kose pomoću aplikatora i zamotati aluminijskom folijom. Pustiti da djeluje 30 minuta i nakon toga oprati kosu sa šamponom i balzamom
  5. Koristiti zaštitne rukavice koje su priložene proizvodu u svakoj fazi pripreme, nanošenja i ispiranja proizvoda.

NAPOMENA: Ukoliko je vaša kosa tamno blond, postat će svijetlo blond; ukoliko je kestenjasta postat će svijetlo kestenjasta; ukoliko je crvena, pazite da ne postane narančasta. Kod tamnokestenjaste i crne kose ne preporučuje se izbjeljivanje.

VAŽNO:

  1. Ne spremajte nikada ostatke kreme koja je već izmiješana jer je namjenjena za jednokratnu uporabu.
  2. Izbjegavati kontakt s očima, a u slučaju da proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah isprati s vodom. Osobe koje nose leće trebaju ih skinuti prije ispiranja kreme s vodom. Dobro isprati kosu nakon nanošenja kreme. Ne miješati proizvod sa sličnim proizvodima ili s peroksidom koji nije predviđen za ovaj proizvod. Ne udišite i ne stavljajte proizvod u usta. Osigurajte izmjenu zraka u prostoriji u kojoj nanosite kremu. Držite se točnog vremena koje je predviđeno za nanošenje kreme. Nosite zaštitne rukavice koje su sastavni dio pakiranja. Ne koristiti za bojanje obrva, trepavica, brkova i brade. Ne nanositi proizvod na oštećeno ili bolesno vlasište. Proizvod nije namjenjen djeci i osobama mlađim od 16 godina.

Test prije korištenja: Malu količinu kreme pripremljene prema uputi nanijeti na kožu vlasišta iza uha. Nakon 35 minuta odstraniti kremu vatom ili isprati s vodom. Ako nakon 48 sati na tom dijelu kože ima promijena (crvenilo, oteklina ili svrbež) proizvod se ne smije koristiti i treba se posavjetovati s dermatologom prije uporabe bilo koje boje za kosu. Tetovaža s crnom henom može pojačati rizik od alergijske reakcije. Sadrži +/- fenilendiamin (diaminobenzin, diaminotoluene), vodikov peroksid. Odnos mješanja naveden je u pravilu: krema za bojanje 1 + 1,5. Način čuvanja: Čuvati proizvod izvan dohvata djece, na svježem mjestu, daleko od izvora topline. Sastav proizvoda pisan je INCI nazivljem, a istaknut je na ambalaži (vidi pod INGRENDIENTS). Kontrolni broj proizvođača otisnut je na ambalaži.

Rok trajanja:  otisnut na proizvodu

Proizvođač i zemlja porijekla: BIOS LINE S.p.A. Padova, Italija

Distributer: TELURAd.o.o. Rijeka, Fužinska 36, tel. 051/255 660

Komentara 0
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj proizvod :)
Email adresa neće biti objavljena
Krema za kosu 0.0 Izbjeljvač Biokap
Proizvođač: Biokap
(0)
Krema za kosu 0.0 Izbjeljvač Biokap
-10%
73,35 kn
81,50 kn
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan
Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 69,27 kn

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU