Jednostavna, lagana i ukusna krema od vanilije bez pečenja, savršena je kombinacija slatkog i slanog na koju ne možete ostati ravnodušni.
Za napraviti ovu najfiniju i zdravu kremu, treba vam svega pola sata!
Kombinacija vanilije, kokosa i buče savršenstvo je za nepce.
Nas je ovaj desert oduševio već na prvi ugriz.
Važno je samo da ga dobro ohladite i uživanje u slatkom može početi!!
Recept: Anja Geč
Priprema
Krema od vanilije s karameliziranim bučinim sjemenkama i bučinim uljem
Postupak pripreme kreme od vanilije:
- 1Skuhajte puding sa svim sastojcima, osim bučinih sjemenki. Umiješajte ih u kuhani pudding.
Postupak pripreme karameliziranih bučinih sjemenki:
- 1Zagrijte šećer i vodu. Dodajte vaniliju i bučine sjemenke i zagrijte, dok se smjesa od šećera ne zgusne. Kada se sjemenke karameliziraju, dodajte mljevene sjemenke. Smjesu prelijte preko papira za pečenje i pričekajte da se ohladi. Zatim je usitnite.
Dodatno:
- 1Na vrh izvrsno ide šlag od soje ili kokosa. Na kraju možete preliti sa ½ žličice kvalitetnog bučinog ulja.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili