GARDENon koncept

U GARDEN trgovinama (Prilaz Gjure Deželića 87 i Maksimirska 114) zaživio je novi koncept kupovine organske hrane. GARDENon nudi jednostavan oblik kupovine organskih proizvoda na zanimljiv način, definiran prema vlastitim potrebama i željama i što je najvažnije, bez suvišne ambalaže.
Novi odjel i jedinstveni koncept GARDENon (ORGANSKI & NEPAKIRANO) u svoj asortiman uvrstio je žitarice, sjemenke,  grahorice, rižu, tjesteninu, brašna, začine, hladno prešana ulja, mekinje, pahuljice i musli-je za doručak, suho voće, superfood hranu, šećer i sladove, čajeve, slatkiše, čokolade, kekse te kavu u zrnu.

Odgovorna kupovina bez suvišnog ambalažnog otpada, kao koncept "hrana bez ambalaže" tzv. "nepakirana hrana" sve je više prihvaćena među osviještenim pojedincima koji sami biraju željenu količinu proizvoda/namirnice koju žele kupiti, a da pri tome što manje zagađuju okoliš. Pogodnosti ovakvog načina kupovine su mnogobrojne - proizvodi imaju atraktivniju cijenu zbog uštede na ambalaži, pakiranju i brendiranju, a pri tome je zadržana visoka kvaliteta samih proizvoda te je smanjen ambalažni otpad.

Svakako izdvajamo mogućnost kupovine hladno prešanih ulja (konoplje, laneno, sezamovo, maslinovo...) kao i ječmenog slada, agavinog i  javorovog sirupa te nekoliko vrsta organske kave u zrnu koja se može samljeti na licu mjesta na željenu finoću zrna.
Način kupovine je jednostavan. Organski proizvodi su izloženi u velikim posudama tzv. rinfuzama. Kupac sam uzima koliko želi. Proizvod se stavlja u GARDENon staklene boce (koje se prvi put kupuju) s odgovarajućim natpisom ili u papirnate vrećice s logom GARDENon na koju se upiše šifra odabranog proizvoda. Nakon odabranog proizvoda i upisane šifre, djelatnik na blagajni oduzima težinu staklenke te se plaća težina odabranog proizvoda. Također, kupac može donijeti vlastitu ambalažu koju prvo prijavljuje djelatnici te može nastaviti kupovinu GARDENon proizvoda.
Cjelokupan  asortiman ima ekološki certifikat kao i svi ostali proizvodi u Gardenu.

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay