Garden trgovine

Prva GARDEN trgovina otvorena je 2008. godine. Smještena je u ugodnom prostoru od 200m2 u Prilazu Gjure Deželića 87 u Zagrebu te nudi veliki izbor organskih proizvoda visoke kvalitete kao i Garden robna marka. Također od travnja 2016. unutar trgovine otvoren je novi odjel GARDENon gdje se može kupiti  organska hrana bez ambalaže.

GARDEN je u strogom centru Zagreba u Masarykovoj 1 otvorio svoje drugu trgovinu gdje se nudi uži izbor biranih organskih proizvoda kao i vlastita GARDEN robna marka.

GARDEN organske delikatese mogu se pronaći i na adresi Martićeva 12 u Zagrebu. Na atraktivnoj lokaciji, treća Garden trgovina se prostire na 85m² i sadrži cijeli Garden asortiman – mliječne i pekarske proizvode, svježe voće i povrće, tjestenine, žitarice, biljne napitke, voćne i povrtne sokove, makrobiotiku, kozmetiku, sredstva za čišćenje, proizvode za djecu, bezglutenske proizvode, asortiman GARDEN ROBNA MARKA i brojne novitete.

GARDEN je u lipnju 2014. godine otvorio četvrto prodajno mjesto u neposrednoj blizini zagrebačkih "pluća" grada, na adresi Maksimirska 114. Ljubitelji organskih proizvoda ovog dijela grada sada mogu uživati u okusima i mirisima vrhunskih organskih proizvoda europskih i domaćih proizvođača. Također dosupna je i linija proizvoda GARDEN ROBNA MARKA koja se sastoji od cijele palete organskih proizvoda - začina i čajeva, žitarica i mahunarki, suhog voća i orašastih plodova, sjemenki, superfood-a,  ulja, tofu-a i seitana, kaše i krupica, brašna, sokova i slanih grickalica. Od travnja 2016. unutar trgovine otvoren je novi odjel GARDENon gdje se može kupiti organska hrana bez ambalaže.

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay