Kome je još burger omiljena fast food hrana?
A tko kaže da ne može biti zdrav?
Ovaj će te burger jednostavno oduševiti, jer osim što je neopisivo ukusan, zdrav je i ne moraš paziti koliko ćeš ga pojesti!
Popečci od lososa u bezglutenskom hambi pecivu s pečenim krumpirićima i batatom sa strane čine kombinaciju iz snova.
Recept by: Vedrana Orlović
Priprema
Priprema krumpira:
- 1Ugrij pećnicu na 200°C.
- 2Krumpir i batat oguli i operi.
- 3Nareži na kockice približno iste veličine.
- 4Stavi ih u posudu za pečenje, dodaj ulje i začin, promiješaj ih i peci oko 30 minuta ili dok krumpiri ne dobiju zlatno žutu boju.
- 5Dok se krumpiri peku, pripremi sve za popečke, a popečke peci približno vremenu kada su krumpiri gotovi kako bi se sve poslužilo toplo.
Priprema burgera:
- 1Losos i ostale sastojke za popečke pomiješaj u multipraktiku na oko 8 sekundi.
- 2Pazi da smjesu ne izblendaš previše. Smjesa treba biti jednolična.
- 3Vlažnim rukama oblikuj popečke. Ova količina smjese je dostatna za 4 do 6 popečaka.
- 4Zagrij tavu s uljem na srednje jakoj vatri.
- 5Peci popečke na ulju dok nisu pečeni s obje strane, oko 10 minuta.
- 6Kolutiće luka poprži na malo ulja i na laganoj vatri dok ne postanu mekani i tamniji.
- 7Na drugoj tavi ugrij bezglutenska peciva.
- 8Između polovica peciva slaži popečke, umak od pomiješane dvije jušne žlice majoneze i dvije jušne žlice kečapa, luk narezan na kolutiće, tanko narezane krastavce i rajčicu.
- 9Posluži uz topli krumpir i uživaj!
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili
4,34 €
3,47 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana:
3,69 €

