Ti biraš – Garden donira

Pokrenuli smo veliku akciju u kojoj od svake kupnje u GARDENOVOM KLUBU VJERNIH KUPACA izabranim udrugama, koje Ti biraš, DONIRAMO 1% svaki mjesec!

Na kraju svake kupnje možeš birati između 4 udruga kojima želiš da doniramo 1% od iznosa tvoje kupnje. Udruge mijenjamo svakih 6 mjeseci kako bi što više njih dobilo pomoć.

Zato pozivamo sve kupce da kupnju pretvore u dobro djelo i pomognu nam uvećati iznos donacije koja je namijenjena onima kojima je najviše potrebno.

Kupnja u GARDENOVOM KLUBU VJERNIH KUPACA odsad nije samo isplativija već i HUMANIJA!

Donacija i tvojom najmanjom kupnjom nekome može biti najveća!

Udruga Šapica

Udruga Šapica

Udruga Šapica osnovana je 2006.godine, a 2015. osnovali smo svoje sklonište u Donjoj Bistri, u kojem pružamo smještaj napuštenim psima. Bavimo se i smanjenjem broja napuštenih mačaka putem akcija besplatne sterilizacije ženki. Cilj rada Udruge je pomoć životinjama kao i senzibilizacija građana na probleme napuštenih životinja. Mi smo mala ekipa zaljubljenika u životinje, a snage ulažemo u to da damo glas za one koji ga nemaju i da im pružimo sigurnost i ljubav dok ne nađu dom kakav zaslužuju.

Udruga Šapica
Prijatelji životinja

Prijatelji životinja

Udruga Prijatelji životinja neprofitna je nevladina udruga, osnovana 2001. godine s ciljem promoviranja zaštite i prava životinja te veganstva. Krajnji cilj je ukidanje specizma, odnosno bilo kojeg oblika mučenja i eksploatacije životinja od strane ljudi. Dosada su održali stotine kampanja kojima su skrenuli pozornost na patnje životinja u prehrambenoj industriji, laboratorijima, farmama krzna, lovu i ribolovu, industriji zabave te educirali o problemu napuštanja/zlostavljanja kućnih životinja.

Prijatelji životinja
Udruga Krijesnica

Udruga Krijesnica

Jeste li znali da svaki drugi dan u Hrvatskoj jedno dijete oboli od maligne bolesti? Udruga Krijesnica više od 20 godina nastoji pružiti svekoliku pomoć obiteljima koje se suočavaju s malignom bolešću, s ciljem poboljšanja kvalitete života, socijalne uključenosti, ostvarivanja prava djece i mladih oboljelih i liječenih od malignih bolesti. Želja nam je pomoći kako bi se sva roditeljska snaga mogla usmjeriti na pružanje podrške djetetu u tom teškom periodu, u tome nam je potrebna Vaša pomoć!

Udruga Krijesnica
Udruga Dobra volja

Udruga Dobra volja

Udruga Dobra volja već 5 godina pomaže socijalno ugroženim obiteljima. Većinom pomažemo s hranom a uz to, ovisno o financijskim mogućnostima (donacijama) pomažemo sa školskim priborom, ogrjevom te smo nakon potresa pomagali s kupnjom građevinskog materijala. Svake godine organiziramo i ljetovanja za nekoliko obitelji. Naši korisnici su većinom samohrani roditelji, roditelji teško bolesne djece, stari i nemoćni. Financiramo se isključivo donacijama građana, iza nas ne stoji nitko velik. Mi smo mali obični ljudi koji vole usrećiti druge sasvim male obične ljude.

Udruga Dobra volja