KAVA – napitak bez kojeg mnogi uopće ne mogu započeti dan
ČOKOLADA – nitko joj ne može odoljeti, podiže raspoloženje i neizostavan je sastojak u omiljenim desertima
KIKIRIKI MASLAC – nema toga što žličica ovog maslaca ne bi mogla popraviti
A sada zamisli sve to zajedno u jednom mafinu. Dobit ćeš dobitnu kombinaciju okusa!
Recept koji jednostavno moraš probati i koji će ti jako brzo postati omiljen!
Priprema
Za muffine:
- 1Tekuće i suhe sastojke miješaj zasebno (šećer miješaj s tekućim sastojcima).
- 2Pomiješaj ih zajedno i ostavi da odstoji nekoliko minuta.
- 3Zatim peci 20 -ak minuta na 200°C (ovisno o veličini kalupa za muffine, manji se peče kraće, većem može trebati 25 minuta).
- 4Kad su muffini pečeni i ohlađeni u sredini nožem, izreži malu rupu i napuni je maslacem od kikirikija.
- 5Na vrh nanesi kremu priborom za ukrašavanje.
Za kremu:
- 1Možeš koristiti bilo koji šećer, ali važno ga je samljeti u prah prije nego što ga umiješaš u kremu.
- 2Veganski maslac nareži i istuci mikserom.
- 3Dodaj šećer u prahu i opet umuti.
- 4Dodaj tučeno vegansko vrhnje, sol, maslac od kikirikija i vaniliju te ponovno umuti.
- 5Ohladi u hladnjaku barem nekoliko sati (najbolje preko noći) i kremu nanesi po muffinima.
- 6Muffine možeš ukrasiti čokoladnim kapljicama i zdrobljenim cijelim kikirikijem.
1Komentara
Nika Kubat
07.09.2021.
Savršenstvo!
Proizvodi koje smo koristili