Jedan recept za najromantičniju večer! Za sve one zaljubljene, ali i za one koji bi jako rado pojeli ovu tortu sami!
Maline, datulje, ružice, cheese, torta... ma ne treba nam ništa drugo pored toga!
Kad bi barem Valentinovo bilo svaki dan!
Recept by: Gašper kuha
Priprema
- 1Kalup za tortu (promjer - 18 cm) obloži papirom za pečenje.
- 2Namoči indijske oraščiće preko noći. * Ako recept želiš pripremiti odmah, dodaj vodu i indijske oraščiće u posudu.
- 3Zakuhaj, ostavi sa strane i ostavi da odstoji 15 minuta. Indijski oraščići će biti spremni za upotrebu nakon 15 minuta.
- 4U multipraktik dodaj orahe, zobene pahuljice, vaniliju u prahu, kakao i sol. Dobro promiješaj.
- 5Dodaj datulje i dobro promiješaj.
- 6Prebaci masu u posudu za pečenje i oblikuj dno. Tepsiju stavi u hladnjak.
- 7Ako ćeš u receptu koristiti svježe maline, izmiksaj ih štapnim blenderom. Potrebno je 60 ml pirea od malina.
- 8U zdjelu dodaj napitak od soje i agar agar. Dobro promiješaj, zakuhaj i kuhaj oko 3-4 minute.
- 9U blender (ili multipraktik) dodaj indijske oraščiće, mješavinu sojinog napitka i agar agara, pire od malina, agavin sirup, kakao maslac i prah vanilije.
- 10Sve zajedno dobro izmiješaj.
- 11Izvadi tepsiju iz frižidera.
- 12Dodaj tijesto za cheesecake u lim za pečenje i vrati ga u hladnjak na najmanje 2 sata (najbolje preko noći).
- 13Cheesecake po želji ukrasi čokoladnim kapljicama, svježim malinama i ružama.
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili

