Budina zdjela s preljevom od badema

Obožavamo Budine zdjele!!!

Šarene zdjelice pune povrća, proteina i hranjivih sastojaka. Ovaj puta smo ju napravili s povrćem i preljevom od badema.

Jelo koje možete pripremiti kod kuće za ručak ili ponijeti sa sobom na put ili na posao.

U receptu možete upotrijebiti i drugo povrće po želji, a umjesto maslaca od badema, za preljev, možete koristiti i tahini namaz ili kikiriki maslac.

 

Recept: Gašper kuha!

Priprema
  • 1U posudu dodajte vodu, prstohvat soli i quinou.
  • 2Promiješajte i kuhajte oko 20min.
  • 3Quinou ostavite da se ohladi.
  • 4Za preljev od badema u posudici pomiješajte maslac od badema, sojin umak, ocat, vodu i papar.
  • 5Budinu zdjelu složite po želji.
  • 6Dodajte preljev od badema i crni sezam.
  • 7Poslužite i uživajte!!!
0Komentara
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj recept :)
Email adresa neće biti objavljena
Proizvodi koje smo koristili
3,85
2,94
samo Zagreb
Krastavci BIO kg
4,88
samo Zagreb
Rajčica Cherry BIO kg
5,99
500g
1kg
2kg
5kg
samo Zagreb
Mrkva BIO kg
2,90
500g
1kg
2kg
samo Zagreb
Avokado BIO kg
10,35
250g
500g
1kg
samo Zagreb
Špinat mladi BIO 100g
2,66
2,38
8,43
9,14
4,36
3,30
(0)

Budina zdjela s preljevom od badema

Broj ljudi
Trajanje
30 - 60 min
Složenost
Jednostavno jelo
Budina zdjela s preljevom od badema
Sastojci
Za salatu:
  • 60 g quinoe
  • slanutak
  • svježi krastavci
  • rajčica
  • mrkva
  • avokado
  • špinat
  • crni sezam
Za preljev od badema:
  • 60 ml maslaca od badema
  • 2 žlice tamari umaka
  • 1 žlica octa
  • 1 žlica vode
  • papar
Proizvodi koje smo koristili
3,85
2,94
samo Zagreb
Krastavci BIO kg
4,88
samo Zagreb
Rajčica Cherry BIO kg
5,99
500g
1kg
2kg
5kg
samo Zagreb
Mrkva BIO kg
2,90
500g
1kg
2kg
samo Zagreb
Avokado BIO kg
10,35
250g
500g
1kg
samo Zagreb
Špinat mladi BIO 100g
2,66
2,38
8,43
9,14
4,36
3,30

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU