Obožavamo Budine zdjele!!!
Šarene zdjelice pune povrća, proteina i hranjivih sastojaka. Ovaj puta smo ju napravili s povrćem i preljevom od badema.
Jelo koje možete pripremiti kod kuće za ručak ili ponijeti sa sobom na put ili na posao.
U receptu možete upotrijebiti i drugo povrće po želji, a umjesto maslaca od badema, za preljev, možete koristiti i tahini namaz ili kikiriki maslac.
Recept: Gašper kuha!
Priprema
- 1U posudu dodajte vodu, prstohvat soli i quinou.
- 2Promiješajte i kuhajte oko 20min.
- 3Quinou ostavite da se ohladi.
- 4Za preljev od badema u posudici pomiješajte maslac od badema, sojin umak, ocat, vodu i papar.
- 5Budinu zdjelu složite po želji.
- 6Dodajte preljev od badema i crni sezam.
- 7Poslužite i uživajte!!!
0Komentara
Proizvodi koje smo koristili