Dostupan
Proizvođač: Biokap
(0)

Boja za kosu 9.0 extra light blond Biokap

12,20
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan
Besplatna dostava iznad 49EUR Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Besplatna dostava iznad 49EUR Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Opis proizvoda

Nutricolor boja za kosu nastala je kao rezultat  istraživanja koje je omogućilo stvaranje boje koja daje prirodan ton i sjaj. Boja ne sadrži amonijak, rezorcin i hidrokinon, a zahvaljujući prirodnim sastojcima hrani kosu i ima zaštitini učinak. Dobro prekriva sijedu kosu već kod prvog nanošenja i ima dugotrajno djelovanje. Funkcionalni sastojci: ulje argana iz biološkog uzgoja i tricorepair. Tricorepair je kompleks na osnovu rižinih proteina koji imaju restrukturirajući učinak, derivata vrbe koji imaju zaštitno djelovanje na boju kose i lipofilne kiseline iz voća koje imaju ulogu njege kože vlasišta za vrijeme nanošenja boje.  Boja sadrži prirodne UV filtere, dermatološki je testirana, testirana je na nikal < 0,0001%, bez parabena i nije testirana na životinjama.

Kutija sadrži:

- tubu kreme za bojanje kose od 50 ml za jednokratnu uporabu

- bočicu Nutrifix-a od 75 ml za jednokratnu uporabu

- vrećicu šampona sa balzamom od 15 ml

- vrećicu zaštitne kreme od 8 ml

- par zaštitnih rukavica

- zaštitni mantil za jednokratnu uporabu

Priprema i način nanošenja:

  1. Sadržaj tube s bojom istisnuti u bočicu Nutrifixa.
  2. Zatvoriti plastičnu bočicu i dobro promućkati dok se ne dobije homogena smjesa.
  3. Odrezati vrh čepa na plastičnoj bočici i nakon stavljanja zaštitnih rukavica nanijeti sadržaj.
  4. Prije nanošenja lagano iščetkati kosu kako bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši kako se boja kod nanošenja na kosu nebi razlila po koži. Sadržaj mješavine najprije nanijeti na korijen kose, lagano umasirati i ostaviti da djeluje 20 minuta. Nakon toga nanijeti ostatak sadržaja po cijeloj duljini kose i ostaviti da djeluje još 15 minuta.
  5. Nakon isteka vremena isprati boju, pa nanijeti šampon i balzam i dobro oprati kosu.
  6. Koristiti zaštitne rukavice koje su priložene proizvodu u svakoj fazi pripreme, nanošenja i ispiranja proizvoda.

VAŽNO:

  1. Manje od 50% sijede kose: za postizanje svoje prirodne boje nanesite nijansu sličnu vašoj
  2. Više od 50% sijede kose: za postizanje vaše prirodne boje nanesite nijansu nešto tamniju od vaše.
  3. Ne spremajte nikada ostatke boje koja je već izmiješana jer je namjenjena za jednokratnu uporabu.
  4. Izbjegavati kontakt s očima, a u slučaju da proizvod dođe u kontakt sa očima, odmah isprati s vodom. Osobe koje nose leće trebaju ih skinuti prije ispiranja kose s vodom. Dobro isprati kosu nakon nanošenja boje. Ne miješati proizvod sa sličnim proizvodima ili s peroksidom koji nije predviđen za ovaj proizvod. Ne udišite i ne stavljajte proizvod u usta. Osigurajte izmjenu zraka u prostoriji u kojoj nanosite boju. Držite se točnog vremena koje je predviđeno za nanošenje boje. Nosite zaštitne rukavice koje su sastavni dio pakiranja. Ne koristiti za bojanje obrva, trepavica, brkova i brade. Ne nanositi proizvod na oštećeno ili bolesno vlasište. Proizvod nije namjenjen djeci i osobama mlađim od 16 godina.

Test prije korištenja: Malu količinu boje pripremljene prema uputi nanijeti na kožu vlasišta iza uha. Nakon 35 minuta odstraniti boju vatom ili isprati s vodom. Ako nakon 48 sati na tom dijelu kože ima promijena (crvenilo, oteklina ili svrbež) proizvod se ne smije koristiti i treba se posavjetovati s dermatologom prije uporabe bilo koje boje za kosu. Tetovaža s crnom henom može pojačati rizik od alergijske reakcije. Sadrži +/- fenilendiamin (diaminobenzin, diaminotoluene), vodikov peroksid. Odnos mješanja naveden je u pravilu: krema za bojanje 1 + 1,5. Način čuvanja: Čuvati proizvod izvan dohvata djece, na svježem mjestu, daleko od izvora topline. Sastav proizvoda pisan je INCI nazivljem, a istaknut je na ambalaži (vidi pod INGRENDIENTS). Kontrolni broj proizvođača otisnut je na ambalaži.

Rok trajanja: otisnut na proizvodu

Proizvođač i zemlja porijekla: BIOS LINE S.p.A. Padova, Italija

Distributer: TELURAd.o.o. Rijeka, Fužinska 36, tel. 051/255 660

Komentara 0
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj proizvod :)
Email adresa neće biti objavljena

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU