Dostupan
Proizvođač: Biokap
(0)

Boja za kosu 5.06 brown nutmeg Biokap

81,50 kn
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan
Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Rok dostave unutar 1-3 radnih dana
Opis proizvoda
  • Nutricolor boje za kosu rezultat su istraživanja koje je omogućilo stvaranje boja koje daju prirodan ton i sjaj.
  • Dobro prekrivaju sijedu kosu već kod prvog nanošenja i imaju zaštitini učinak.
  • Sadrži Tricorepair kompleks koji je formuliran na osnovu rižinih proteina, derivata vrbe i lipofilnih kiselina iz voća. Rižini proteini imaju restrukturirajući učinak, derivat vrbe zadržava kosu sjajnom i produžuje djelovanje boje, a lipofilne kiseline iz voća njeguju kožu vlasišta za vrijeme nanošenja boje.
  • Boja sadrži prirodne UV filtere iz ekstrakta vrbe.
  • Osobe koje imaju manje od 50% sijede kose - za održavanje prirodne boje nanesite nijansu sličnu vašoj prirodnoj boji kose.
  • Osobe koje imaju više od 50% sijede kose - za održavanje prirodne boje nanesite nijansu nešto tamniju od vaše prirodne boje kose.
  • Garancije: Ne sadrži amonijak, rezorcin, hidrokinon ni paraben. Testirana je na nikal <0,0001%, dermatološki testirana i nije testirana na životinjama.

NAČIN UPOTREBE: Prije nanošenja lagano iščetkati kosu da bi se odstranili ostaci laka ili gela. Nanijeti zaštitnu kremu na čelo, vrat i uši da se boja prilikom nanošenja na kosu ne bi razlila po koži. Sadržaj mješavine najprije nanijeti na korijen kose, lagano umasirati i ostaviti da djeluje 20 minuta. Nakon toga nanijeti ostatak sadržaja po cijeloj duljini kose i ostaviti da djeluje još 15 minuta. Nakon isteka vremena isprati boju, pa nanijeti Nutricolor šampon i Nutricolor balzam iz iste linije i dobro oprati kosu.

  • Upozorenje: Prije primjene pročitati upute na pakiranju boje. Kod senzibilne kože napraviti test 48 sati prije nanošenja boje. Ne nanositi boju na iritirano vlasište

Stavlja na tržište: Garden d.o.o, Krajiška 30, Zagreb.

Komentara 0
Komentiraj i ti, znaš da želiš!
Komentiraj i ocijeni ovaj proizvod :)
Email adresa neće biti objavljena
Boja za kosu 5.06 brown nutmeg Biokap
Proizvođač: Biokap
(0)
Boja za kosu 5.06 brown nutmeg Biokap
81,50 kn
U cijenu je uključen PDV (25%) Dostupan

Klub vjernih kupaca

Prijavom u klub vjernih kupaca ostvaruješ trajni popust od 5% do 13% koji vrijedi zauvijek!

PRIDRUŽI SE KLUBU