Garden naslovna

Zimski san

21.12.2016. 08:22:08
Zimski san

Nije samo da se životinje uspavaju tijekom zimskih mjeseci, popriličan broj ljudi isto tako bi najdraže prespavalo zimu i probudilo se u proljeće. Kratki dani, duge noći, hladnoća, tmurno vrijeme, samo su neke stvari koje ne pogoduju dobrom raspoloženju. Ali ne treba sve biti tako otužno bez obzira na vanjske čimbenike. Toplina doma je prekrasna stvar kad uz šalicu toplog čaja i dobro društvo degustirate neke nove kolačiće iz Gardena.   
Da se vratimo malo na onu šalicu čaja. Djeluje jednostavno: kipuća voda i malo sušenog bilja ili voća, ali u pojedinim dijelovima svijeta ispijanje čaja je svakodnevni ritual. Japan, Kina, Tajland, Engleska samo su neke zemlje sa tradicionalnim ispijanjem čaja. U našim krajevima donedavno se moglo vrlo često čuti:  „Što će mi čaj, pa nisam bolestan!“ Ali kako vrijeme prolazi, u doba sve bolje povezanosti cijeloga svijeta preko interneta, u mogućnosti smo saznati puno dobrih stvari koje dolaze iz drugih kultura i koje je većina spremna primijeniti na sebi. Čajevi osim što su ljekoviti, pružaju nam u zimskim mjesecima toplinu i užitak okusa i mirisa, a u ljetnim mjesecima savršeni su za hlađenje organizma pri visokim temperaturama.
Zato ne oklijevajte, već se prepustite čarobnom učinku čaja. Zeleni sencha, od koprive, kadulje, voćni, od lista masline, rooibos, od đumbira, konoplje, menta, te razne mješavine, samo su dio palete koju možete pronaći u Garden-u. Izaberite, kako više volite, rinfuzno u GARDENon konceptu ili već pakirano za svaku šalicu posebno i uljepšajte si hladne dane i večeri.

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay