Garden naslovna

Sunce u srcu

04.04.2017. 10:58:56
Sunce u srcu

Kako drugačije opisati osjećaj kad nakon zimskih mjeseci proljeće, u svom punom sjaju ušeta u naš život. Prekrasan osjećaj budnosti i viška energije! Ali kroz kratki period počnemo osjećati umor a neki i poteškoće u obliku simptoma alergija, koje kao i priroda u proljeće, nabujaju preko noći.
Zato treba biti mudar i na prirodan način ojačati organizam. Pravilnom prehranom omogućit ćemo  dovoljno energije iznutra, da s pjesmom prođemo kroz tu tranziciju. Namirnice koje će vam olakšati i napuniti vas energijom su definitivno svježe voće i povrće kojeg ima u izobilju u proljetnim mjesecima. Tijekom dana jedite više manjih obroka i pokušajte izbjegavati hranu koja je bogata šećerima ili bijelim brašnom kao što su kolači, kruh i peciva, te smanjite unos ulja i masnoća.
Dodatnu vrijednost sa brzim učinkom, možete dobiti kombiniranjem voća i napitaka sa superfood mix-evima koji već u svom sastavu imaju savršenu kombinaciju namirnica za podizanje energije, snage, izdržljivosti, detoxikaciju pa čak i za ljepotu kože koja je ogledalo unutrašnjeg stanja organizma. A tu su i dodaci prehrani, čijom se svakodnevnom primjenom vrlo brzo vidi pozitivan učinak.
Pobrinite se i za hidrataciju tijela! Smanjite alkohol i kavu na minimum, a povećajte unos obične vode. Odličan učinak protiv umora imat će kokosova voda ili prirodni sok, a u džepu uvijek ponesite neku energetsku pločicu. Naša je preporuka SUPER HERAW u četiri okusa.
Ne zaboravite uz sve to i svakodnevno razgibavati tijelo i intenzivirati fizičku aktivnost jer to nam poboljšava raspoloženje i puni nas energijom, a da ne spominjemo bolji izgled tijela, držanje, izdržljivost i snagu! Ako baš niste sportski tip, vjerujemo da će i malo duža šetnja prirodom u dobrom društvu ili lagana vožnja biciklom napuniti vaše „baterije“. Još jedna vrlo važna stavka je dovoljno svakodnevnog sna koji je prijeko potreban da ne osjetite umor. Stoga,  kad vam se sklapaju oči prepustite se trenutku i odrijemajte bar 5 minuta.
Zato ne oklijevajte puno, već došećite u Garden trgovine, napunite košaricu sa raznovrsnim proizvodima i neka zasja sunce i u vašem srcu!

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay