Garden naslovna

Probudite svoje tijelo rekreacijom u prirodi!

02.05.2016. 11:27:50
Probudite svoje tijelo rekreacijom u prirodi!

S dolaskom toplijih dana vježbanje ili samo boravak u prirodi poseban je doživljaj. Svjež zrak, sunčeva toplina, zelenilo i mirisi procvalog cvijeća i bilja terapeutski djeluju na sveukupno stanje organizma. Boravak u prirodi pomaže u oslobađanju od stresa i smanjivanu napetosti. Trčanje u šumi, yoga u jutarnje svitanje, vožnja biciklom po šumskim stazama, šetnja u parku ili planinarenje razbistirit će um i probuditi tijelo.  Bez obzira koji oblik rekreacije ili tjelovježbe odabrali potrebno je pripremiti se za boravak na otvorenom.
Za bezbrižan boravak u prirodi poželjno je opskrbiti se prirodnim repelentom. U Gardenu smo vjerni Bio out repelentu na bazi cejlonske citronele. Odlična je zaštita od krpelja, komaraca i ostalih insekata, a mogu ga koristi i najmlađi.
Također, nakon fizičkog napora potrebno je unijeti izgubljene elektrolite. Kokosova voda je izotonični napitak koji obožavaju sportaši i rekreativci jer je izuzetno bogat vitaminima i mineralima. Podiže energiju i vitalnost, hidratizira organizam  te ima nisku kalorijsku vrijednost. Izaberite Morgenland, Aquaverde ili dr Martins. Odličan odabir su i Dennree povrtni sokovi tzv. vitaminske bombe od rajčice, mrkve, cikle i zelja. Vrlo praktično rješenje za sve koji su u pokretu, jer su pakirani u praktičnu ambalažu od 0,5l sa čepom. Ne zaboravite ponijeti energetske ploškice te suho ili orašasto voće za „brzu“ energiju, i naravno dezodorans kako bi neugodni mirisi bili stvar prošlosti. Lavera prirodni dezodoransi bez aluminijskih soli roll on ili u spreju pristaju svakom tipu kože. Spakirajte najnužnije, duboko udahnite i uživajte punim plućima u dragocijenim trenucima u prirodi.

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay