Garden naslovna

Priroda zove

07.04.2017. 13:23:31
Priroda zove

Povezanost s prirodom izvoran je i prirodni nagon u svakom živom biću. Što može biti ljepše od bezbrižnog boravka u prirodi bar za dane vikenda. Jer svi znamo – priroda liječi. Ponesite dekicu, loptu, badminton, karte ili neku knjigu koju želite već neko vrijeme pročitati i prepustite se zelenilu i zrakama sunca da vam uljepšaju život. Ponesite i omiljeno piće, možda i košaricu sa hranom, pa napravite piknik! Osjećat ćete se odmah bolje.
Leptiri, bubamare, puževi, razne ptice, zečevi, srne, i mnoge druge životinje koje možemo susresti  izmamit će nam osmjeh na lice i toplinu u srcu.
No boravak u prirodi u svako godišnje doba nosi i neke opasnosti od stanovnika livada i šuma kojima mi ustvari dolazimo u njihovo prirodno stanište. U proljeće su aktualni krpelji, a uskoro i komarci, pčele, ose i druge zujalice. Zato se pravovremeno zaštitite od neželjenih bliskih susreta ne nanoseći na kožu štetne kemikalije koje će vam ući u organizam.
U Gardenu u ponudi imamo BIO OUT prirodni repelent u obliku spreja i roll on-a koji u svom sastavu ima eterično ulje čajevca, citronele i lavande, čiji nama ugodan miris nije omiljen insektima i kukcima. U ponudi je i BIO OUT Gia punto, prirodno sredstvo nakon uboda, ukoliko niste mogli izbjeći ubod. A tu je i BIO OUT Ambiente, za primjenu u  zatvorenom prostoru. Ono što je važno da i djeca sve dobi, bez straha mogu koristiti BIO OUT proizvode.
Primjena je jednostavna. Pošpricajte se od glave do pete po koži i odjeći i krenite u prirodu!

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay