Garden naslovna

Počinje škola! Uživajte u pripremama i olakšajte svom školarcu prve dane

26.08.2016. 12:23:18
Počinje škola! Uživajte u pripremama i olakšajte svom školarcu prve dane

Svi koji su prošli školu sa svojom djecom znaju koliko stresni znaju biti dani oko početka školske godine za roditelje a i za djecu. Za slaganje rasporeda škole i vanškolskih aktivnosti ponekad bi dobro došao čarobni štapić pogotovo ako u vašoj obitelji ima više od jednog djeteta. Kaže se da su djeca ogledalo svojih roditelja pa ako ćete vi kao roditelji biti opušteniji i vaša djeca će bezbolno i s veseljem proći to razdoblje.

Zašto ne bi preokrenuli situaciju u svoju korist i uživali u zajedničkom obiteljskom druženju  pri biranju novih bilježnica, pribora, školske torbe i svega što našim „malim ljudima“ treba i čini ih sretnima.
Kad obavite taj važan i zahtjevan zadatak, razmislite koliko vas je smirio, opustio i podigao vam energiju neki vama dragi zalogajčić kad vam je ponestalo snage ili ste zbog izmorenosti ili napetosti sjeli misleći da ne možete dalje….

Stoga obratite pažnju i na detalje vezane za prehranu vašeg školarca. Boravak u školi nakon ljetnih praznika zna biti poprilično iscrpljujući pogotovo prvašićima koji dolaze iz kreativnog i bezbrižnog okruženja vrtića u školski sistem.
U Gardenu imamo pregršt ideja što da ponudite i spremite vašem školarcu u ruksak ili torbu bilo da je za pojesti ili popiti. Savjetujemo vam da birate energetski visokovrijedne organske namirnice koje će pomoći u koncentraciji i dobrom raspoloženju. Energetska pločica, organski bomboni, čips od riže ili kukuruza, biljni napitak ili voćni sok u malim pakiranjima idealno su rješenje jer se neće oštetiti i napraviti nered u torbi, a puno će značiti vašem djetetu pogotovo jer ste mu to vi spremili s ljubavlju i pažnjom.

Predlažemo:

Voćni sokovi Isola Bio, sa slamkom: marelica, šljiva, jabuka, borovnica, breskva, naranča/mrkva/limun

Voćni sokovi Hollinger, sa slamkom: kruška, jabuka, crveno grožđe

Biljni napitci  „The Bridge“ od riže sa slamkom: natural, sa čokoladom, kokosom ili bademom 200 ml 

Energetski barovi Vitana: borovnica, kokos,…

Čips od riže Garden, s himalajskom soli

Čips od kukuruza ili riže Biobrake

Garden suho voće

Bomboni GARDENon, Eko Vital (bez glutena), Sonnentor, Dennree, Alce nero

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay