Garden naslovna

Mi smo spremni. A vi?

30.09.2016. 13:18:15
Mi smo spremni. A vi?

Bez obzira koje je godišnje doba i koliko imate godina, u današnje vrijeme ubrzanog životnog stila gdje većinu dana provodimo na radnom mjestu, a malo je vremena da se pojede hranjivi i energetski prilagođen obrok za svakog pojedinca, teško je održati imunitet na visini kroz cijelu godinu.
Naročito u jesen i zimu aktiviraju se razni virusi i bakterije koji uzrokuju kojekakve poteškoće, a u proljeće koliko god bilo lijepo zbog bujanja vegetacije i sunčevih zraka, alergije su glavna tema. Stoga treba kroz cijelu godinu voditi računa da nam imunitet bude postojan.
U Gardenu smo se pobrinuli da svako prema svojim potrebama može izabrati već složeni mix supernamirnica koji će moći konzumirati svakodnevno na vrlo jednostavan način.
Ujutro, u podne, poslijepodne ili navečer, svejedno je kada, samo je važno da uzmete vašu dozu mix- a supernamirnica i ostanete fit ili pomognete tijelu ako ste u lošoj fazi s imunitetom, da dođe u top formu.
Konzumacija je vrlo jednostavna. Prema tome kako volite, dodajte 1 - 2 žličice mix-a u smoothie ili u biljni napitak ili u jogurt! 
Redovitom konzumacijom rezultati neće izostati!
Uz Greenic i Berlin Organic superfood mixeve imamo i zavidnu ponudu dodataka prehrani po odličnim cijenama, za one koji nisu ljubitelji miksanja i specifičnih okusa, već vole popiti svoj u dozu „zdravlja“ u obliku kapsula ili tableta. Novitet na policama su kalcij, magnezij i bazni minerali u kapsulama, bio spirulina i chlorella u tabletama te bio kurkuma sa crnim paprom u kapsulama, od proizvođača Vitatrend.

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay