Garden naslovna

Baš svi u kuhinji

04.01.2017. 10:24:28
Baš svi u kuhinji

Mama, tata, djeca, pas, mačka, ptičica…svi u kuhinji u isto vrijeme? Zašto da ne! Odlična ideja i super prilika da se smijemo, ljutimo, budemo kreativni, neuredni, napokon svoji i da se na kraju počastimo sa kulinarskim umijećem u kome su svi sudjelovali.
Svakome možemo podijeliti zadatak koji odgovara njegovim sposobnostima. Mama naravno samo naređuje, tata odrađuje najvažnije stvari, a djeca sve to povezuju u čaroliju začinivši sa svojim malim ručicama koje vole sve isprobati. Da ne zaboravimo i kućnog ljubimca koji pazi na čistoću podova i veselo pozdravlja svaki leteći komadić sastojaka za meni J.
Čak nije ni važno što će se kuhati jer ima jela za koje nam stvarno nisu potrebne knjige već želja za novim iskustvima i malo snalažljivosti i mašte. Doručak, ručak ili večera vama je na izbor!
U zadnjih par godina hrana je postala važan dio života, ne samo kao nužnost za preživljavanjem već i kao, možemo reći, spiritus movens koji okuplja u kuhinjama domova obitelj i vesela društva. Ali ne samo kao goste već kao i sudionike u spravljanju raznih jela, bez konvencionalnog posluživanja za stolom, već spontanog kušanja, koji put i „s nogu“.
Ne treba ni zanemariti revoluciju novih street food restorana koji i u samom Zagrebu pružaju šaroliku ponudu jela mladih maštovitih kuhara koji kroz svoje kreativno kuhanje hrani daju novo lice, a zanimljivim sastojcima i kombinacijama usrećuju čak i zahtjevne gurmane.
Ipak kad sami spravite svoj obrok, a po mogućnosti još i sa organskim sastojcima to je nešto što će mnogi reći, neprocjenjivo!
Zato zavirite u vaše hladnjake i kuhinjske ladice, pozovite sve u kući u kuhinju na druženje, a za sve što vam bude falilo za savršen organski obrok GARDEN je uvijek tu!

Prijavite se na naš newsletter!

Prvi saznajte najnovije proizvode u Garden ponudi

T: +385 1 6666 068E: info@garden.hr

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCardMaestroDiscoverCorvusPay