Ovaj jednostavan gluten-free kolač se smiksa u samo 10 minuta, a peče se 50 minuta! Napravili smo ga od super zdravih sastojaka kako bismo ovaj kolač mogli jesti bez kajanja.
Brašno od rogača je bogato kalcijem i prirodno slatko, pa se u kolač ne treba dodati puno zaslađivača. Drugi sastojak iznenađenja je buča! Isprobajte ovaj zdravi kolač bez glutena jer ga je lako napraviti, a odličnog je okusa.

Sastojci
• 320 g pirea od bundeve (npr. hokaido bundeva)
• 2,5 dcl biljnog mlijeka
• 2 jaja
• 140 g brašna rogača
• 400 g biljnog jogurta
• 40 g biljnog proteina u prahu
• Prstohvat soli
• 1/2 žličice praška za pecivo
• 3 jabuke
• 80 g eritritola ili 2 prstohvata stevije

Postupak
1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva C.
2. Sve sastojke osim jabuka pomiješajte u posudi i zatim ulijte u okrugli protvan za pečenje prekriven papirom za pečenje.
3. Ogulite jabuke i narežite ih na komade. Stavite komade u krug oko pladnja za pečenje, od oboda protvana prema unutra.
4. Pecite 50 minuta u zagrijanoj pećnici.
Recept u suradnji s: Maja Kostanjšek!

BIO proizvodi
Tražite BIO proizvode za ovaj recept? Zavirite u naš webshop!



Zašto naručiti preko webshopa? Jer je online kupovina u Gardenu najisplativija!
Zašto? Jer dobivate 16% POPUSTA na prvu webshop kupovinu ako se registrirate i prijavite na newsletter!
A nakon toga? Nakon prve kupovine skupljate bodove i ostvarujete do 15% POPUSTA za svaku sljedeću kupovinu!
Može više info? Naravno, saznajte sav info na linku: www.garden.hr/loyalty-klub

Vaš Garden