organski prirodno zdravo
Veganski burek s tofuom, bundevom i gljivama

Novosti

Veganski burek s tofuom, bundevom i gljivama

Mislite da je burek nezdrav obrok, no ovdje smo da vas uvjerimo u suprotno! Umjesto sa sirom, napravili smo ga s tofuom, bundevom i gljivama. Puno zdraviji i jednako ukusan. Jer burek ne mora biti mastan, da bude slastan! 

Sastojci

  • 400 g tofua
  • 400 g sojinog jogurta
  • 200 g lisnatog tijesta
  • Mala žličica soli
  • Prstohvat papra
  • 500 g pečene bundeve
  • 170 g ukiseljenih gljiva

Postupak

1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva.
2. U multipraktiku pomiješajte tofu, jogurt, pečenu buču i sol.
3. Razvaljajte već pripremljeno tijesto. Kistom umočenim u vodu premažite cijeli list tijesta da ga navlažite.
4. Masu od tofua podijelite na onoliko komada koliko imate listova tijesta.
5. Na vlažni list tijesta rasporedite masu tofua, jogurta i bundeve, na to stavite malo ukiseljenih gljiva i umotajte list u kolut. To ponovite na svim listovima tijesta.
6. Stavite bureke na lim za pečenje obložen papirom za pečenje i pecite 40 minuta.

Recept u suradnji s: Maja Kostanjšek 

BIO proizvodi 

Tražite BIO proizvode za ovaj recept? Zavirite u naš webshop!

Zašto naručiti preko webshopa? Jer je online kupovina u Gardenu najisplativija!

Zašto? Jer dobivate 16% POPUSTA na prvu webshop kupovinu ako se registrirate i prijavite na newsletter!

A nakon toga? Nakon prve kupovine skupljate bodove i ostvarujete do 15% POPUSTA za svaku sljedeću kupovinu!

Može više info? Naravno, saznajte sav info na linku: www.garden.hr/loyalty-klub

Vaš Garden

OSTAVITE PORUKU